The Last of Us: Part II - részletesen a világról

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 5.
  • Videó
Link másolása
Negyedik részével folytatódik a The Last of Us: Part II-ról szóló fejlesztői naplósorozat, az új epizódban a játék világáról és annak megalkotásáról mesélnek részletesebben a Naughty Dog srácai.

Nem szívesen cserélnénk Ellie-vel, hogy abban a világban kelljen élnünk, amiben a The Last of Us játszódik, de elnézni és hallgatni a készítőket, ahogy megálmodták, majd életre keltették ezt a virtuális teret - művészetileg és játékmenet szempontjából is -, az máris egy jóval kellemesebb kikapcsolódás.

Amennyiben lemaradtatok az eddig kiadott fejlesztői videókról, és kíváncsiak vagytok rájuk, akkor erre tessék:


A The Last of Us: Part II június 19-én érkezik, exkluzívan a Sony konzoljára.

27.
27.
Cole
#21: Vagy a crossplay funkciók?
26.
26.
Nem véletlenül írtam hogy a Sony Playstation jobb a Microsoft Xboxnál. Az xboxnál nem jön át az a filmszerű játék élmény mint egy psnél. Főleg hogy a last of us nak a demo gameplay videojából kiderült hogy a vártnál jobb lett a teljesítménye a pronál meg a garfikában a vártnál valamint a maxnál többet hozott ki a Sony és a Naughty Dog. Szerintem teljesítményben és grafikában a látottak alapján az idei évet ez a játék fogja vinni ha a többi nagy gamenek nem lesznek ilyen adottságai mint pl. az AC valhalla,Marvel avengers, cyberpunk. A Sony ezért is jobb évek óta olyan gameket csinál amivel az Microsoft labdába se tud vele rúgni. 10 nap múlva aki már storeban megvette tud vele játszani tehát már nagyon várom. Ahogy eddig amit az IGN hungary elmondhatott róla meg ahogy beszámoltak róla egy nagyon jó játék lesz és itt a grafikát, a teljesítményt a storyt és a játékmenetet értem. Aki már megvette a játékot az biztos hogy nem fog benne csalódni. Aki nem az nyugodtan fortniteozzon a kicsikkel a szerveren a gyerekekkel.
23.
23.
Marcus88
Ha van egy kis eszetek nem írtok neki vissza!
Eddig legalább nyugi volt,nem kell a 100+ cikk a hülyeségről!
21.
21.
Sony Playstation minden téren jobb mint a Microsoft Xbox
18.
18.
Ps fanboy
#14: Milyen új szörnyről van szó, arról, amit már a tavaly szeptemberi gameplay videóban is megmutattak? Lol :)
17.
17.
Solid Snake1984
Nagy kár, hogy nem lesz Xbox-ra, de ez miatt biztos nem veszek Play Stationt. :(
13.
13.
kryszisz
Hát, engem meggyőzött a nép és a felháborodás arról, hogy egyelőre ne vegyem meg. Days of play-ben akciós most Spider Man meg Day's Gone is, bezsákolom inkább azokat, elvileg mindkettő baba. Erről meg kikérem haverom véleményét, aztán ha nem lesz nagyon lesújtó talán jövő hónapban behúzom. Aztán ha addig beleszaladok még egy spoilerbe (egy nagyobbacskát már úgyis sikerült elkapnom), hát evvan, RDR2-t meg GoW-ot is élveztem attól függetlenül, hogy lelőtték a végét.
8.
8.
prodigy1990
#7: Meg sem jelent még a játék, honnan tudod, hogy remekmű lesz?
7.
7.
baloghkr
Akinek annyi esze van, hogy holmi spoiler miatt nem veszi meg ezt a remekművet az meg is érdemli, addig én remekül fogok szórakozni vele már az első nap!
6.
6.
kebi90
Ne feledjétek only 4k 60fps! XD
2.
2.
Akkor tiszta lappal :).
Jó a trailer :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...