Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 5.
  • Hír
Link másolása
A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.

Még tavaly október végén derült ki, hogy az Electronic Arts nem fog görcsösen ragaszkodni a saját PC-s platformjához - az Originhez -, így zöld utat enged az eddig exkluzivitásban tartott címeinek, valamint a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenésétől kezdve az új játékai ismét első naptól elérhetőek lesznek a Steamen is.

A tegnapi nappal a következő EA-játékokkal bővült a Valve áruháza:

  •  Dragon Age II
  •  Dragon Age: Inqusition
  •  Need for Speed
  •  Need for Speed: Rivals
  •  Need for Speed: Heat
  •  Unravel 1-2
  •  Burnout: Remastered
  •  Sea of Solitude
  •  Fe
  •  Crysis 3
  •  Mirror's Edge Catalyst
  •  Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville


Ezek a játékok (és az összes DLC-jük) most jelentős, 50-75 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg.

A tavaszi premierről bár lecsúszott, de továbbra is tervben van, hogy Steamen is elérhető lesz az Origin Access, azonban ennek a részleteit egyelőre még homály fedi.

35.
35.
#34: Tett erte eleg sokat. Nem csodalkozom. Es en meg vissza is fogtam magam..
33.
33.
kryszisz
#32: Hát gép híján nekem kimaradt, de a harcrendszer "minőségéről" hallottam igen. Kezdeményezésnek amúgy jó volt ez a teaser, de a kérdőívnek ebben a formában tényleg nem volt sok értelme. Plusz a harcrendszerrel mi a francnak is kísérleteznek? Fognák a Gothic 2/Risen szisztémáját, átültetnék azt, és voilá, kész a varázslat, ha valami működik azt minek elrontani? ELEX-ben is variáltak rajt, ott is szar lett, nincs az a pénz, hogy közelharci karaktert indítsak benne egyszer is.
32.
32.
crytek
#31: Személy szerint ésn a teaser miatti kérdőívet sem értettem a game végén ,hogy minek?És ezért miért kellett elkészíteni ezt hozzá

Mert az ők hogy x 10ezer ember mondta hogy szar harc benne ,meg a párbeszédek meg stb... No és? Honnan a rákból tudják akkor ,hogy nekünk akik szavaztunk jelölgettük mi szar ,mi a jó?
Megváltoztatják a harcrendszert? ok. Milyenre?

Ez úgy lett volna jó ha ez a teaser állandó fejlesztés alatt lenne és több körös felmérésen esik át. pl most első körben kap egy 2.0-át új harcrendszerrel. Jöhet a végén a kérdőív, na most ez így jó nektek? És ha a legnagyobb többség lehúzza jöhet a 3.0 és így tovább. Mert így kb lehet adnak a szarnak egy pofon és megjelenéskor is egy kula harcrendszer lesz benne ,aminél még a Gothic 1-ben lévő is klasszisokkal jobb volt
31.
31.
kryszisz
#30: Akkor gondolom annyira lesz Gothic ez is, mint a 4. rész. Ott is jobb lett volna, ha tartják magukat a tervhez, és nem számozott folytatásként adják ki a cuccot. Nem mondom, hogy katasztrófa a játék, de egyszer abbahagytam valamiért pár óra után, és azóta sem érzek késztetést arra, hogy folytassam. Mondjuk valami 5-600 ft-ért vettem anno store-ban, úgyhogy sokat nem buktam rajt. Jó lenne ha a Piranha-ra bíznák végre ismét a címet, ahova való. Bár ők most el lesznek az ELEX folytatással szerintem, amit mondjuk nem is bánok, nagyon király lett az első rész (a katasztrofális PS4 port ellenére), biztos előveszem még a jövőben.
30.
30.
crytek
#29: Akit tolták a régi Gothicot akkor mikor megjelent vagy manapság (én is) ,tökéletesen látjuk ,hogy egy remake sajnos nem mindig egyenlő azzal ,hogy egy "legenda" újraéled szebb köntösben.

Mert a Gothicnak a hangulatát az esetlensége, a fűrésszel faragott grafikája miatti hülye mozgása, furcsa harcrendszere, érdekes de nagyon hasznos bugjai tették "naggyá"
Nos az előzetes többszöri letolása után ebből ami megmaradt az a Gothic név. Hiába lesz "minden ugyanolyan" ez már nem az a Gothic lesz.De ki tudja lehet előjön a régi feeling és ez is beszippant majd
29.
29.
kryszisz
#28: Hát, egy all-in Mass Effect pakkra minden DLC-vel én is vevő lennék, akár grafikai tuning nélkül is, máig elég szépek szerintem, húzzanak a felbontáson azt csókolom. Annyi, hogy az első rész harcrendszerét szabják át a olyanra, mint ami a folytatásokban van, mert az elég bénácska volt már 2007-ben is. Far Cry első részéért az új Cryengine-el (vagy Duniával, végülis mindegy) a fél vesémet adnám:D ahogy egy NOLF folytatásért/remake-ért is, csak ott meg az a probléma, amit Ooorky írt alant: senkinek lövése sincs, hogy amúgy kinél is vannak a jogok:D Én személy szerint a Gothic remake-nek örülök nagyon, mert az első rész kimaradt, de a 2-3 a kedvenc RPG-im között vannak, így nagy királyság, hogy láthatom honnan indult a legenda. De millió meg egy cím van még tényleg, amit szívesen látnék felújítva, mert anno kimaradt, pedig alapvetés (pl. a Mafia első része ugye, de attól most már sok jót nem várok)
28.
28.
crytek
#25: Kotor az tudtommal EA... tőlük nem sok jóra kellene számítani amúgy sem :)
Pletykálták korábban hogy újrakeverik a mass effect szériát...

Ami abból a szempontból nem volna egy rossz dolog ha pl egybe jönne a teljes csomag azaz minden létező megjelent dlcvel. Na annak úgy volna értelmes. Nekem akkor oda nem is kéne szebb grafika (sőt ahogy olvastam a kommenteket másnak se nagyon csak a dlck legyenek meg)
Az újrakiadások gondolom a "felsőbb" vezetéstől függnek. Mert a kicsi fejlesztő hiába akarja esetleg felpimpelten újra megcsinálni hogy még több platformra még több emberhez jusson el a terméke, ha fentről azt látják nem érné meg nekik..
Bár szerintem eddig nem igen bukott egy remastered sem a kasszáknál.... Bár a 2K zsebébe most azért szívesen belenéznék ,hogy ugyan már ki az aki ezért pénzt adott (mert ugye a fél világ ingyen kapta a cuccot)

Megannyi jó game van amiből totál jó lenne egy remake:

Dune stratégiák mindegyik, Lotr Battle For Middle Earth, F.E.A.R 1, Far Cry 1-et is megnézném pl a legújabb Cryengine-el , Rallyspot Challange, No One Lives Forever, Colin McRae széria a régi 1-5-ig, régi need for speedek, Vietcong 1-2, Condemned...stb
27.
27.
Ooorky
#25: Nem biztos, hogy csak a meló.

AvP2 pl. azért nem lesz soha újra kiadva/felújítva mert tisztázatlanok a jogi körülményei, pedig jó páran azonnal behúznánk Gog-on. Így marad a warez...
25.
25.
kryszisz
#21: Na látod, ez már egy fokkal jobb, értelmesebb volt. És ebben természetesen igazat is adok, ami jó azt nem kell elrontani (van is erre egy angol mondás, nem véletlenül). A DL pedig jó volt, és valóban nem igen van kihívója ebben a műfajban. De azért az ne legyen már rossz nekünk, játékosoknak, hogy egy fejlesztő cég megpróbál túltenni saját magán, és nem ugyanazt adja el csak egyel nagyobb verziójú grafikus motorral. Én tökre örülök, hogy a második részben jobban fognak dominálni az RPG elemek, befolyással leszünk a világra, lesz normális párbeszédrendszer stb. Ahogy a fertőzött protagonista is egy elég érdekes csavar. Plusz azt se felejtsük el azért, hogy az első rész évek támogatásával került kultstátuszba, a megjelenéskor nem véletlenül repkedtek a 7 körüli pontok, elég nagy bughalmaz volt a játék, és tartalom sem volt bent annyi, mint most. És nekem speciel a remasteredekkel sem lenne problémám, ha azt értelmes játékokkal tennék, de amikor Mafia 2-3, Bioshock, Darksiders, Saints Row 3 kerül "felújításra", az azért elég rendesen a felesleges kategória, plusz lehúzás is nem kicsit...hol van egy KotOR pl? Vagy bármi a kora 2000-es évekből, amelyeket nagyon sokan játszanának korszerűsítve? Jah, hogy azzal mar ugye meló is lenne-.-
21.
21.
crytek
#19: Pedig ha kijönne a Dying Light 2 ahol minden mechanika 1-az-1be DL1 csak más pálya szebb grafika ugyanúgy jó volna... és tarolna. Ez nem volna nehéz mivel más ilyen game nincs a piacon. Ehhez nem kell diploma hogy ezt észrevedd.
Nem véletlen jönnek a "remasteredek" remake-ek.. ami jó az kicsit szebb lesz és újra el tudják adni mert ugyanaz a jó game csak szebb. (Már amikor szebb , és nem ótvar moslék mint pl a mostani fantasztikusan elcseszett Mafia széria)
19.
19.
kryszisz
#17: A legtöbb ember válaszát nem tartom baromságnak, sőt, nem egyszer győztek már meg NORMÁLIS érvekkel arról ezen az oldalon arról, hogy talán nem nekem van igazan. Na, tőled ilyet szerintem nem kell várni, tekintve, hogy te a minőséget az anyagi sikerrel azonosítod...ami mondhatsz bármit baromság marad, nem csak szerintem, hanem minden értelmes ember szerint.
17.
17.
crytek
#15: Jól mondod számodra volt baromság. Akkor minek kérdezgetsz írogatsz másnak bármiről ha baromságnak tartod amit válaszolnak? Van valahol komment számláló és szűkséged van pár db-ra még a célodig?
15.
15.
kryszisz
#10: Elég rendesen megdolgoztál ezért az ellenszenvért, hát edd meg amit főztél...bezzeg tegnap, mikor én hülye (nem is tudom mit képzeltem amúgy) szerettem volna egy értelmes, észérvekkel tarkított vitát kezdeményezni, inkább szépen kihátráltál belőle a szokásos "deazzsigerezsebbvold!!" baromsággal...te vagy hiányoztál nyelvtanórán mikor a vita témakörét vettétek, vagy rendre akkora karókat kaptál belőle, hogy 2 ellenőrzőben sem fért el.
13.
13.
crytek
#11: Téged és azt a 4-5 haverodat zavarja csak. (De lehet hogy többet ,de azok a kommentek hiányából adodóan értelmesebbek.)
Én biztos ,hogy miattatok nem fogom abbahagyni a fórumozást. Beírom ahogy élek azt jöhettek huhogni személyeskedni, mocskolódni (mert ugye kb ennyit tudtok).. De ahogy nézem a többi game hírnél ugyanúgy másba is bele van kötve és érdekes mindig ugyanazok teszik mert szimplán valakinek más a véleménye mint a sajátotok.
11.
11.
godach
#10: Persze, mert zavarja az embereket. Ha ezt tudod, akkor miért csinálod? Nekem csak ennyi a kérdésem.
10.
10.
crytek
#9: Én? LOL vegyétek már észre magatokat. Simán írogatom mindenhova a dolgaimat. Ti jöttök huhogni állandóan. Nem bírjátok megállni.
9.
9.
godach
#8: De amúgy tényleg, miért kötözködsz mindig?
8.
8.
crytek
#7: Hogy fel tudd tenne ezeket a kérdéseket
7.
7.
logic5
#2: Te minek vagy még itt?
6.
6.
Extol
NHL sorozat még hiányzik
5.
5.
Obi Wan Kenobi
#4: Az nagyon köcsögség lenne, mert az Anthem már most a basicben van. Ha a "nagy update" miatt kiveszik, vagy külön lesz letölthető, akkor az elég EA-szagú lesz.. remélem nem lépik meg
2.
2.
crytek
Dragon Age: Inqusition
Need for Speed
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Heat
Unravel 1-2
Sea of Solitude
Fe

Mentek is a kívánságlistámra 6-8 év múlva csak be-be esik majd ezekből 1-2 db jóáron kártyapénzből
1.
1.
markoci555
párat be is adtam a kívánságlistára, nyári vásáron tuti vételek, de már most is a legtöbb legalább -50%
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...