Konzolokra tart a Planet Coaster

  • Írta: szlav
  • 2020. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb jó hír a Frontier háza tájáról! Az év végén a Microsoft és a Sony jelengenerációs és next-gen konzoljain is megjelenik az utóbbi évek legnagyszerűbb vidámparképítős menedzsmentjátéka, a Planet Coaster.

A Frontier Developments a napokban elsősorban az Elite: Dangerous legújabb kiegészítőjével rótta a köröket a videojátékos sajtónál, de nem titok, hogy a brit csapat a közelmúltban elsősorban a parképítőknek szentelte a legnagyobb figyelmét, így ezen az ágon is van miről beszélniük. "Jobb későn, mint soha" jelmondattal bejelentették, hogy végre konzolokra is elhozzák a PC-n óriási sikereknek örvendő Planet Coastert.

A mellékelt jópofa előzetesből kiderült, hogy a játék nem csupán Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de az év vége felé érkező Xbox Series X-re és PlayStation 5-re is készül. A játék napra pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott, de a fejlesztők annyit megelőlegeztek, hogy idén karácsonykor már bármely platformon megépíthetjük álmaink parkját.

Kétség sincs afelől, hogy alaposan beindult az élet a Frontiernél. Az említett Elite-expanzió és a Planet Coaster konzolportja mellett a britek legalább két új játékot hegesztenek. Ezek közül az egyik egy Forma 1-es menedzsmentjáték lesz, a másik pedig egy RTS, a Warhammer: Age of Sigmar.

2.
2.
Ooorky
#1: Jurassic World és Elite Dangerous is müködik valahogy, ugyanaz a motor.
1.
1.
GAMEROD
Legjobb vidámparkos játék, elképesztő dolgokat lehet benne építeni, nincs benne lehetetlen. Mondjuk egy fullra beépített map-el nem tudom hogy bírkóznának meg a mostani konzolok, biztos butítani kell a látványon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...