Forma 1-játékok készülnek a Frontiernél

  • Írta: gorien
  • 2020. március 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Állatkertet és vidámparkot igazgattunk már a Frontier játékaiban, de a következő években a Forma 1 világában is kipróbálhatjuk, milyen a menedzserek élete. A jelenlegi állás alapján négy Forma 1-es menedzsmentjátékra számíthatunk tőlük.

A Frontier Developments nevét olyan játékok kapcsán ismerhetjük, mint az Elite: Dangerous, a Planet Coaster vagy a Planet Zoo, az űrhajók és vidámparkok után azonban cambridge-i csapat valami újat próbál ki: a következő években Forma 1-es menedzsmentjátékokra is számíthatunk tőlük. Az elsőt a tervek szerint 2022-ben próbálhatjuk majd ki.

Míg a versenyjátékok jogai továbbra is a Codemastersnél maradnak (akiknek az F1-szériát köszönhetjük), a Frontier a menedzsmentjátékokra kizárólagos szerződést kötött a Formula 1-gyel, ami 2025-ig tart. Ennek értelmében a szerződés lejártáig évente egy játékra, azaz összesen négyre számolhatunk. Ha a megállapodás hasonló, mint a Codemastersnél, és a Frontier pénzügyileg is bizonyít, feltehetően 2025 után is elsőbbséget élveznek majd a szerződésújításra.

4.
4.
Steve028
Hát ez a fajta része annyira nem tud lekötni.Az idei F1 szériáról hallani már valamit?
3.
3.
Ooorky
#2: Azzal foglalkoznak amiből pénz jön a házhoz, sajnos az Elite lassan 3 éve takaréklángon van :-(
2.
2.
bitbandita
Jó volna ha érdemben foglalkoznának az Elite-tel is, nem csak a tycoon játékaikkal. Nagyon remélem, hogy idén legalább a beígért (és jó ideje csúszó) dolgok egy részét megvalósítanák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...