Troy Baker megnézné Josh Brolint Joel szerepében

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyelőre nagyon keveset tudunk az HBO által adaptált The Last of Us-sorozatról, nemrég azonban a játék egyik szinkronszínésze elmondta, hogy ő kit látna szívesen az egyik fontos karakter szerepében.

Idén márciusban robbant a hír, miszerint az HBO és a PlayStation Pictures közösen dolgozik azon, hogy sorozatként is feldolgozza a The Last of Us első részének a cselekményét. Magáról a projektről idáig csak annyit tudunk biztosan, hogy a Csernobil forgatókönyvírója és rendezője is csatlakozott a stábhoz, de nemrég a Joel karakterét játszó szinkronszínész - a szakma egyik veteránja, Troy Baker - elárulta egy interjún belül, hogy ő kit látna szívesen a morcos texasi szerepében.

Troy elmondása szerint Josh Brolin munkássága jelentősen befolyásolta őt, amikor eljátszotta Joelt, így érthetően nagyon szívesen látná a színészt a sorozatban Ellie mellett. Mivel a játék sava-borsát Ellie és Joel kapcsolata adta, remélhetőleg a csapatnak sikerül méltó utódokat találnia Ashley Johnson és Troy Baker (valamint az egész szinkrongárda) helyére.

15.
15.
JohnSpartan
Én nem nagyon kamálom Josh Brolint mert egy full középszerü színésznek tartom. Az hogy a hangja passzól egy kitalált karakterhez nem hiszem hogy felminősíti valami csúcs színésszé. Én inkább Hugh Jackmant javasolnám aki bizonyított rengetegszer már hogy zseniális színész. Igaz hogy kezd mevénülni de a sminkesek és a mai filmes teknikák csodákra képesek. Ha tartják magukat a sztorihoz, márpedig 80%-ban azt kell letenniük az asztalra ha rá akarják húzni a TLOU címet akkor egy fiatalabb Joelt is és egy öregebb Joelt is alakítania kell a színésznek.

Nah majd szólok Joshnak hogy felejtse el mert ez nem az ő szintje! :)
13.
13.
xSHx
#10: Ti így látjátok mi meg másképp. Ezen kár is vitatkozni. Az a baj, hogy Hollywood sok embert megetett klisékkel és nem tudják elengedni.

Abby az életet tette fel a bosszúra, le se szarta, hogy megmentették. Ez nem matek, h 1+1=2. Ki akarta csinálni bármi áron. És itt nem akarták megszerettetni veled a gonosz karaktert, mert eleve nincs se jó sem rossz. Csak nézőpontok.
Sajnálom azokat akik nem értik/fogják fel. És ez nem leszólás. Tényleg nem értem, h hol a probléma. Nekem inkább bizonyos gameplay elemekkel van bajom, de azzal sem sok.
12.
12.
xSHx
#9: Bízom benne én is, hogy jó lesz, főleg azért is mert HBO produkció. Csak most a tlou kapja a kritikát rendesen és ez a Witchernél nem volt. Uh eleve hátrányból indul. Sőt, sokan akarják, hogy bukjon. Ez volt a part2 nél is.
11.
11.
JohnSpartan
Josh Brolin? Komolyan?? Ennél jobbra nem futja??? Inkább bele se kezdjenek mert ez így alapból nevetséges lenne a másik meg hogy alapból nem kéne baszogatni egy játékot ami amúgy is filmszerüen van megcsinálva és még nem is valami őskövület amire rà lehetne fogni hogy megér egy feldolgozást...

Szívesen gratulálnék az ötletgazdának ehez a zseniális felvetéshez.
10.
10.
almaspite
#6: Ja persze, anélkül a jelenet nélkül is egy kalap kaptafa az egész történet. Nem az a baj, ahogy megölik Joel, ha nem ahogy csinálják. Utána fél játék megpróbál érzelmeket kicsikarni tőled egy olyan szemétládáért akinek fogalma nem volt, hogy néz ki az ember aki gyűlől, csak a keresztnevét tudta. Aztán rögtön brutálisan meggyilkolja az első embert aki magára azt a nevet használja, ráadásul aki az előbb megmentete az életét. .
Taps Taps Taps.

Utána, még a férfi górila női karakterek még elhanyagolható dolog. Ahhoz képest amilyen nagy kavargó vackot barmoltak össze. De legalább a grafikusok megtedtek mindent.
9.
9.
delphijos
#6: Nem mondom hogy nincs benne igazság, a legtöbb játék filmadaptációja olyanokon bukik el hogy vagy durván a rajongókat szolgálja ki ( a többi ember nem érti / nem lesz érdekes számukra ) vagy fordítva , és akkor meg a rajongók utálják. De, pl. a Witcher is kapott hideget - meleget már a legelején, és a végén mégis jó lett. Szóval azért van remény.
8.
8.
kexiaxel
Nagyon várós.
Mind a 2 rész tetszett úgy ahogy volt.
Sorozatot simán elbír ez a világ.
6.
6.
xSHx
Az lesz a baj ezzel a sorozattal, h megöli majd az elvárás. Aztán majd a sok elmebajos küldözgeti a privát, fenyegető üziket a készítőknek. Pont mit a part2 nél. Hisz semmi sem jó a mai világban ami meglepő és váratlan. Kell a Hollywoodi csillivilli tündérmese. Aztán szép lassan kiírták a kreatívitást.
5.
5.
Őrnagy
#3: Én meg azt hittem, ezek mind a zombi alfajai.
4.
4.
Yanez
Régen nagyon bírtam a zombi témát és azért most is szeretem, de a fertőzöttek jobban bejönnek. Több izgalom és nagyobb kihívás. Persze sokban attól is függ hogyan tálalják, de a zombiság szerintem már túl van tolva. Ideje lenne visszavenni belőle.
3.
3.
manderel
#2: Ezeket nem véletlenül nem hívják zombiknak. A zombik "csoszognak", lassúak, és igaz hogy lerágják a húsod ha mégis elérnek, de könnyen pépessé lehet verni őket, ami a végüket is jelenti. Klasszikus Romero féle zombifilmek, vagy a 2000-es években pl a Shaun of the Dead szereplői.

Aztán ott vannak a "fertőzöttek", akik gyorsak, és sokszor egész más tulajdonságokkal bírnak mint a klasszik zombik. Mint általában a játékokban, vagy a 28 nappal később, Z világháború, stb filmekben.
2.
2.
Őrnagy
Én szeretnék egy olyan zombis filmet látni, amiben a zombikat zombinak hívják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...