Itt nézhetitek vissza a Devolver Directet

  • Írta: gorien
  • 2020. július 11.
  • Videó
Link másolása
Az idei évet sem hagyhatta ki a Devolver Digital, újabb játékshow-val állt elő, amely az őrült figurái révén kicsit viccet csinál a digitális expókból. Ismert és most bejelentett címekkel jelentkeztek, plusz egy sajátosan hibbant, ingyenes játékkal is.

A Devolver Digital idén sem feledkezett meg a hasonszőrű műsorokat parodizáló játékshow-jának megtartásáról, hiába maradt el az E3. A háromnegyed órás adás alatt számos játékra ráleshettünk, a legtöbbet már vártuk, de jutott meglepetés is.

Jelen volt a Shadow Warrior 3, hogy a korábbi teaser után többet is láthassunk róla, megmutatta magát a Serious Sam 4, a július 23-án megjelenő Carrionból és az augusztus 4-én érkező Fall Guysból is új mozgóképet kaptunk. Új játékként képviselte magát az Olija, az ázsiai legendákra épülő oldalnézetes kalandjáték, valamint a Devolverland Expo, amely a kiadó saját őrült, belsőnézetes „marketingszimulátora" – ráadásul máris ingyen játszható a Steamen.

Alább megtekinthetitek a teljes adást.


7.
7.
Chrysh
Ilyen cringe volt mindig is ez a Devolver konferencia, ezért is imádom, mert marhára kikarikírozzák a jelenlegi trendeket, én imádom!
4.
4.
ABorealis27
Nem volt sok játék, de ami volt, az eléggé rendben van.
A Carrion eddig is nagyon pöpec game-nek tűnt, az art design, hangok, a szörny mozgása mind-mind telibe talált nálam, de most, hogy a darálás mellett megmutattak két "agyalós", manipulálós skillt (csáppal irányítás, emberben rejtőzködés), így még változatos is lesz valamennyire. Szerintem baromi jó, újdonság erejével ható game lesz.
A Weird West is egyre jobban teszik ahogy mindig egy kicsit többet mutatnak. A disznófejű Nagyúr a hentesbárddal, wtf, milyen választható karakterek lesznek benne. Különböző harcstílusok, lesz mage, a mostani videóban látható twin-stick shooteres pisztolyhős, a malac és a farkasember gondolom közelharci. És még korrekt rpg-s elemek is itt-ott, gondolok itt a döntéshozásra, npc-k következményekkel járó legyilkolására, nem pedig az extrém skillfákra és szintlépésre. Valamennyi fizika is lesz benne, a tűzeltotásos jelenet alapján. A hangulat meg eleve bejön. Ez is nagyon várós.
A Shadow Warrior 3 pedig szerintem meglepően jól néz ki. Agyament ellenfelek, újításnak grappling hook, szokásos jó duma, grafika rendben, nekem sokkal több nem kell.
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...