Itt nézhetitek vissza a Devolver Directet

  • Írta: gorien
  • 2020. július 11.
  • Videó
Az idei évet sem hagyhatta ki a Devolver Digital, újabb játékshow-val állt elő, amely az őrült figurái révén kicsit viccet csinál a digitális expókból. Ismert és most bejelentett címekkel jelentkeztek, plusz egy sajátosan hibbant, ingyenes játékkal is.

A Devolver Digital idén sem feledkezett meg a hasonszőrű műsorokat parodizáló játékshow-jának megtartásáról, hiába maradt el az E3. A háromnegyed órás adás alatt számos játékra ráleshettünk, a legtöbbet már vártuk, de jutott meglepetés is.

Jelen volt a Shadow Warrior 3, hogy a korábbi teaser után többet is láthassunk róla, megmutatta magát a Serious Sam 4, a július 23-án megjelenő Carrionból és az augusztus 4-én érkező Fall Guysból is új mozgóképet kaptunk. Új játékként képviselte magát az Olija, az ázsiai legendákra épülő oldalnézetes kalandjáték, valamint a Devolverland Expo, amely a kiadó saját őrült, belsőnézetes „marketingszimulátora" – ráadásul máris ingyen játszható a Steamen.

Alább megtekinthetitek a teljes adást.


7.
Chrysh
Ilyen cringe volt mindig is ez a Devolver konferencia, ezért is imádom, mert marhára kikarikírozzák a jelenlegi trendeket, én imádom!
4.
ABorealis27
Nem volt sok játék, de ami volt, az eléggé rendben van.
A Carrion eddig is nagyon pöpec game-nek tűnt, az art design, hangok, a szörny mozgása mind-mind telibe talált nálam, de most, hogy a darálás mellett megmutattak két "agyalós", manipulálós skillt (csáppal irányítás, emberben rejtőzködés), így még változatos is lesz valamennyire. Szerintem baromi jó, újdonság erejével ható game lesz.
A Weird West is egyre jobban teszik ahogy mindig egy kicsit többet mutatnak. A disznófejű Nagyúr a hentesbárddal, wtf, milyen választható karakterek lesznek benne. Különböző harcstílusok, lesz mage, a mostani videóban látható twin-stick shooteres pisztolyhős, a malac és a farkasember gondolom közelharci. És még korrekt rpg-s elemek is itt-ott, gondolok itt a döntéshozásra, npc-k következményekkel járó legyilkolására, nem pedig az extrém skillfákra és szintlépésre. Valamennyi fizika is lesz benne, a tűzeltotásos jelenet alapján. A hangulat meg eleve bejön. Ez is nagyon várós.
A Shadow Warrior 3 pedig szerintem meglepően jól néz ki. Agyament ellenfelek, újításnak grappling hook, szokásos jó duma, grafika rendben, nekem sokkal több nem kell.
1.
Neotechtr
https://imgur.com/a/1d3EEG4.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...