Cyberpunk 2077 - lássuk a nyomornegyedet!

  • Írta: gorien
  • 2020. július 15.
  • Képek
Link másolása
Santo Domingo Night City kevésbé kellemes körzetei közé tartozik. A gyárak egyfolytában dolgoznak, a lakosság pedig óriás felhőkarcolókba tömörül, amelyek szintjei között komoly a különbség és a feszültség.

A CD Projekt RED mindent megtesz azért, hogy a Cyberpunk 2077 világának részleteit minél jobban megismertesse velünk, és ebbe beletartozik a játéknak otthont adó Night City bemutatása is. A városról érkezett már egy összefoglaló, de úgy látszik, szép lassan minden régió kapni fog egy kis figyelmet. Legutóbb Westbrookról láttunk néhány concept artot, most pedig Santo Domingóra került a sor.


Santo Domingo ipari és nyomornegyed egyszerre. A nagy cégek ide hozzák a gyáraikat – lerombolnak régebbieket, hogy újakat húzzanak fel a helyükön –, és ezek egyfolytában dolgoznak. Eközben a körzet lakossága túlzsúfolt megafelhőkarcolókba kényszerül, arra várva, hátha valamikor felvillan az esély egy jobb életre.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de az új konzolgeneráció indulásakor ingyenesen azokra is frissíthetjük a játékot.

7.
7.
hedzsooo
A legutóbbi, + a mostani évtized eddig legvárósabb játéka! :D

És mindjárt tényleg megjelenik, pont mikor úgy is szeretek többet otthon kockulni a téli napokon, mikor kint kevés a világos órák száma meg túlzottan hideg van minden nap kint csavarogni. :)
6.
6.
hedzsooo
#5: :D

Lesz az is, most már tényleg hamarosan, ne türelmetlenkedjél! :D

A Witcher 3-at is halasztották x2, aztán arra is megérte várni úgy is, annyi ideig is! :-)))
5.
5.
Ruvik
Régebben nagyon vártam minden infót ezzel a játékkal kapcsolatban. Most már ott tartok hogy nem is igazán érdekelnek ezek. (ÁSÍTÁS) Ennek a játéknak megjelenés kell nem még 500 kép a játékról.
4.
4.
szinkron
#1: Évek óta panaszkodnak az olvasóik erre a gagyi képnézegetőre és évek óta leszarja a gamekapocs szerkesztőség.
3.
3.
carbon based
#1: apróság.... szerencsére a hozzászólás legalább szerkeszthető =)
Nem is az :'(
2.
2.
csongor1996
#1: Én sem értem miért nem lehet az első képet kirakni nagyba. Csomószor a nagy képre kattintok, és mennék sorba a képeknél, de kiderül hogy a nagy kép az utolsó, vagy valamelyik középső volt. Miért? :D
1.
1.
Szuper a képnézegetőtök! (NEM!) Ráadásul rákattintok az első képre, majd nyomkodom, hogy következő, de csak nem jön nagyban a 2. és 3. kép. Ja, hogy az előző feliratra kellene klikkelni. Logikus...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...