Bright Memory Infinite - előzetesen a gameplay

  • Írta: gorien
  • 2020. július 31.
  • Videó
Link másolása
Egy rövidke videóval hallatott magáról megint a Bright Memory Infinite. Az előzetesben látunk néhány új jelenetet, de a fő részét az akció teszi ki: Shelia gépfegyverrel és karddal is osztja a halált.

A Bright Memory Infinite-et legutoljára a májusi Inside Xbox-epizódban láttuk, amikor megerősítették, hogy a játék az Xbox Series X-en is jelen lesz. A most kezdődő ChinaJoy 2020-on bukkant fel ismét, ezúttal egy olyan előzetessel, amelyben a főszerepet a játék pörgős akciói élvezik – ugat a géppuska, villog a kard, és még néhány különleges képességét is megvillantja Shelia.

A Bright Memory Infinite egy egyszemélyes projektből nőtte ki magát, az FYQD-Studio név alatt futó Zeng Xiancheng kezdetben hobbiként dolgozott rajta, majd a hirtelen népszerűség miatt teljesen újragondolta a játékot – az eredeti változat egyébként már megvásárolható a Steamen, de az Infinite ettől jelentősen el fog térni.

Megjelenési dátumunk még nincs a játékhoz, de a PC-s, az Xbox One-os, a Series X-es és a PlayStation 4-es kiadás biztos.

2.
2.
AbsurdShark
#1: Már majdnem rákérdeztem hogy az hol derül ki a cikkből, hogy ez is rövid lesz, de aztán rágugliztam. Tényleg azt írják máshol, hogy csak amolyan 3 órás játékmenetre számíthatunk, pedig reméltem hogy a játék következő verziója már életképesebb játékidővel büszkélkedhet.

"https://www.rockpapershotgun.com/2019/03/18/bright-memory-reboots-development-as-bright-memory-infinite/#:~:text=The%20new%20version%20of%20the,action%2Dlight%20reboot%20trailer%20below."
1.
1.
crytek
Jóféle. Csak kár hogy nagyon rövid lesz ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...