Bright Memory Infinite - előzetesen a gameplay

  • Írta: gorien
  • 2020. július 31.
  • Videó
Egy rövidke videóval hallatott magáról megint a Bright Memory Infinite. Az előzetesben látunk néhány új jelenetet, de a fő részét az akció teszi ki: Shelia gépfegyverrel és karddal is osztja a halált.

A Bright Memory Infinite-et legutoljára a májusi Inside Xbox-epizódban láttuk, amikor megerősítették, hogy a játék az Xbox Series X-en is jelen lesz. A most kezdődő ChinaJoy 2020-on bukkant fel ismét, ezúttal egy olyan előzetessel, amelyben a főszerepet a játék pörgős akciói élvezik – ugat a géppuska, villog a kard, és még néhány különleges képességét is megvillantja Shelia.

A Bright Memory Infinite egy egyszemélyes projektből nőtte ki magát, az FYQD-Studio név alatt futó Zeng Xiancheng kezdetben hobbiként dolgozott rajta, majd a hirtelen népszerűség miatt teljesen újragondolta a játékot – az eredeti változat egyébként már megvásárolható a Steamen, de az Infinite ettől jelentősen el fog térni.

Megjelenési dátumunk még nincs a játékhoz, de a PC-s, az Xbox One-os, a Series X-es és a PlayStation 4-es kiadás biztos.

7.
Sarlott
#5: Dead Space-t adom, én is többször végigjátszottam. Az egyik legjobb cucc ami létezik
6.
Usagi
#5: Akkor úgy mondom van-e ujrajatszhatosagi értéke,
Egy olyan gamebe ahol több sztori mint a gameplay hosszu nem nagyon fogok megint beleugrani.
De egy tömény , színtiszta gameplay akciojatekot jo újra elővenni egy körre.
5.
crytek
#4: Bármelyik game újrajátszható szóval ez nem a rövidség függvénye
Nálam a topplista a valaha legtöbbször végigjátszott játékok

Resident Evil 5
Dead Space
Crysis 1
Far Cry 1
F.E.A.R 1
Metro 2033
Metro Lath Light

Ezeket bármikor végigviszem újból. Ezek közül Resiben és Dead Space-ben alsó hangon már 10 végigjátszás van és hiába ismerem őket kívülről jók és lekötnek ezt a mai sok szar nem tudja magáról elmondani
4.
Usagi
#2: Ha az a 3 óra tömény elvezet és ujrajatszható nincs gond.
2.
AbsurdShark
#1: Már majdnem rákérdeztem hogy az hol derül ki a cikkből, hogy ez is rövid lesz, de aztán rágugliztam. Tényleg azt írják máshol, hogy csak amolyan 3 órás játékmenetre számíthatunk, pedig reméltem hogy a játék következő verziója már életképesebb játékidővel büszkélkedhet.

"https://www.rockpapershotgun.com/2019/03/18/bright-memory-reboots-development-as-bright-memory-infinite/#:~:text=The%20new%20version%20of%20the,action%2Dlight%20reboot%20trailer%20below."
1.
crytek
Jóféle. Csak kár hogy nagyon rövid lesz ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...