Jokeres kiadást kap a Fortnite

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 16.
  • Letöltés
Link másolása
A bűn bohóchercege hamarosan a Fortnite csatatereire is elhozza a káoszt. A The Last Laugh Bundle nevezetű csomag különlegessége, hogy nem csupán digitálisan, de dobozos formában is megvásárolható lesz.

Batman, Catwoman és Harley Quinn már lefutották a köreiket az Epic Games játékában, most pedig eljött az idő, hogy a denevérember legnagyobb főellenfele is színre lépjen. November 17-én vadiúj kiadást kap a Fortnite, a The Last Laugh Bundle ráadásul nem csak digitális formában, de lemezesen is kapható lesz.

A kozmetikai extrákkal telepakolt csomagnak köszönhetően végre Joker és Poison Ivy is képviselteti magát a battle royale-játékban, az egyik közönségfavorit skin, Midas pedig az új Midas Rex variációban tér vissza. A csomag ezen felül tartalmazza majd a Laugh Riot hátizsákot, a Bad Joke és a The Joker's Revenge csákányskineket és a Pick a Card emote-ot.

Habár az új bundle valószínűleg szép summát hoz majd az Epic konyhájára, nem minden téren ilyen rózsás a helyzet a Fortnite körül. A játékot néhány nappal ezelőtt törölték az Apple App Store-ból és a Google Play Store-ból is, így a hivatalosan elérhetetlenné vált az új játékosok előtt a két legnagyobb mobilplatformon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...