Négyfős co-op módot kap a Ghost of Tsushima

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 17.
  • Letöltés
Link másolása
A semmiből érkezett a bejelentés, hogy online kooperatív mód érkezik idén ősszel a Ghost of Tsushimához - méghozzá teljesen ingyen. A játékmód nem Jin Sakai történetébe lesz beleépítve, így helyet kapnak benne a természetfeletti erők is.

A Ghost of Tsushima nem csak a PlayStation 4, de egyben a nyár egyik legjobb játéka is lett, ami az Egyesült Államokban letarolta a júliusi eladási listákat. Ahelyett, hogy a fejlesztők a hátradőlve élveznék a munkájuk gyümölcsét, inkább folyamatosan új tartalmakkal bővítik a szamurájos kalandot - ami hamarosan egy teljesen új multiplayer opciót is kap.

Valószínűleg erre senki nem számított, de mégis itt van feketén-fehéren, és hivatalos: 2-4 fős online kooperatív játékmóddal bővül a Ghost of Tsushima, ami - a főtörténettől eltérően - a japán folklór ihlette helyeket és ellenfeleket fogja felvonultatni.

A játékosok a négy különleges kaszt (Samurai, Hunter, Ronin, vagy Assassin) közül választhatnak egyet, és vállvetve harcolhatnak majd a hullámokban rájuk törő ellenség ellen a Survival módban, ahol felbukkannak az új Oni ellenlábasok is. Ők azért jelentenek kifejezetten nagy fenyegetést a csapatunkra, mert természetfeletti képességeikkel próbálják az összecsapásokat a saját javukra fordítani.

Azok a játékosok, akik inkább az összehangolt és precízen kivitelezett csapatmunkát részesítik előnyben a hordamóddal szemben, azok a co-op Story-missziókban találhatják majd meg a számításaikat, ha pedig már a Survival és a Story-küldetések mesterévé váltunk, belevethetjük magunkat a legbrutálisabb kihívások elé állító Raid módba, ami nem sokkal a DLC premierje után élesedik majd.

A Ghost of Tsushima: Legends valamikor még idén ősszel napvilágot lát PlayStation 4-en, és mindenki számára ingyenesen letölthető lesz, aki megvásárolta az alapjátékot.

8.
8.
georgie.70
#4: Az egyik leghatásosabb és egyszerűbb módszer, ha a horda közelében elrejtőzöl a magas fűben ( erre szinte minden estben van lehetőség) és kidobsz egy zajkeltőt, erre ők kurva gyorsan odagyűlnek Te pedig ezerrel megsorozod őket molotovval meg a kannás molotovval amikor már az is lesz, és kisebb hordáknál akár az egészet kiírtod, nagyobbaknál pedig a maradékot megszórod ólommal persze közben futsz:)
Természetesen a csőbomba vagy a kézigránát is jó de az igazán nagy pusztítást a kannás molotow-val éred el..És persze adott terepen ahogy
kryszisz is írta ki kell használni az összes robbantható tárgyat, illetve előre mielőtt felébreszted a hordát érdemes aknákat csapdákat elhelyezni, de ez ténylegesen a nagyobb hordáknál lesz fontos...Persze ehhez a módszerhez kell rendszeresen farmolnod, viszont sokkal lazább és eredményesebb mintha csak fegyverrel esel nekik, illetve futva dobálod rájuk a molotovokat.. Én is rohadtul tudtam fosni a hordáktól és ezzel a módszerrel teljesen felbátorodtam, olyannyira hogy már minden lehetséges módon kiplatináztam a játékot, kivéve az online részét, az valahogy nem érdekelt...Remélem tudtam segíteni:)
7.
7.
godach
#6: Jajjj. Ilyen emberrel szeretnék egyszer egy ilyen játékot multiban csinálni.
Amikor hasonló a gondolkodás, de ha elfelejtek valamit akkor tudom hogy rá számíthatok mert gondolt a részletekre.
Vagy, csak egyszerűen mindmeghalszlesz :D
6.
6.
kryszisz
#4: Hát a hordák általában olyan helyen tanyáznak, ahol a környezet direkt az aprításukra van kihegyezve, értek ezalatt robbanós hordókat/dobozokat, tankereket stb...ezeket kihasználva a horda nagy részét le is lehet tudni, a maradékra meg ajánlok C4-et, és egyéb robbanószereket. (Ha barlangban vannak akkor is érdemes ezekkel kezdeni a mókát, plusz a napalm molotovval a későbbiekben). Valamint egy jóféle LMG sem árt, főleg miután kifejlesztetted azt a képességet, hogy egyszerre 2 ellenfélen is átmenjen a golyó, úgy az igazán hatásos. Plusz a motor is legyen megpakolva lőszerrel, valamit stamina és fókusz koktélból is tárazz be, nagyban megkönnyíti a dolgokat. A játék vége felé egyébként már jelölve lesznek a hordák a térképen, keresni sem kell őket, a harc során pedig lesz egy csík ami jelzi, hogy mennyi van belőlük, így tudsz kalkulálni. Remélem segítettem valamennyit:)
5.
5.
xSHx
Én olyan multit látnék szívesen, ami csak a párbajozásra épít. Nagyon tetszett az a játékelem.
1.
1.
azureknight0715
Na erre nem számítottam. Jöhet! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...