Így néz ki az Xbox Series S doboza

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 15.
  • Hardver
Link másolása
Már néhány nappal ezelőtt bemutattuk, hogy milyen dobozban kell majd keresnünk az Xbox Series X-et, most pedig végre lelepleződött a digitális kistesó, az Xbox Series S csomagolása is. Érkezett néhány új infó a gépek csatlakozóiról is.

Nehéz lesz összetéveszteni az üzletek polcain a Microsoft két újgenerációs konzolját, hiszen amíg az Xbox Series X egy jókora fekete dobozban érkezik, a Series S a konzolhoz és a kontrollerhez hasonuló fehér csomagolást kap. A mellékelt kép egyébként némileg csalóka, hiszen ebből a szögből hasonlónak tűnik a két masina mérete, a gyengébb hardverrel és lemezjátszó nélkül érkező Series S azonban körülbelül 2,5 centiméterrel alacsonyabb és 8,6 centiméterrel laposabb a nagytestvérénél.

Az Xbox hivatalos oldalán közzétett specifikációknak köszönhetően néhány olyan hardveres tulajdonságot is megismerhettünk a két konzolról, amelyekről eddig nem igazán esett szó. Megtudhattuk például, hogy a Series X és a Series S is 802.11ac-s, vagyis Wi-Fi 5-ös vezeték nélküli antennát kap, csakúgy, mint korábban az Xbox One X és S vagy a PlayStation 4 Pro - a Wi-Fi 6-os sztenderd tehát a Microsoft konzoljaiban még várat magára.

A csatlakozók terén érdemes megemlíteni, hogy mindkét új konzolon helyet kap majd három darab USB 3.1 Gen 1-es csatlakozó. Az Xbox One X hagyományos USB 3.0-s csatlakozókat használt, így az új generáció ezen a téren is szintet lép majd, de az USB-C sajnos továbbra is vágyálom marad.

A Microsoft nemrégiben bejelentette, hogy az Xbox Series X 184999 forintos áron érkezik, a Series S pedig 113999 forintot kóstál majd. A konzolok november 10-én kerülnek boltokba.

23.
23.
delphijos
#22: Ez nem sztereotípia, igenis működik az hogy ami szebben van “tálalva” az vonzóbb. Senki se azt mondja hogy enélkül lehetetlen, vagy ez feltétlen garancia a minőségre, de akkor is így van. Az autós példádnál, ha valaki arra se veszi a fáradtságot hogy hirdetés előtt lemossa a kocsit, és legalább úgy csináljon róla képet.... egy jó nőt is kevésbé nézel meg koszos hajjal, otthonkában. Ez pszichológia.
20.
20.
adamsfamily
#3: Nekem anno valaki mondta,hogy mennyit adnak egyesek a régi gamer újságokért.Eléggé agyvérzés közeli állapotba kerültem,amikor meghallottam,főleg hogy 3 héttel előtte dobtam ki minimum 30 kg 576-ot.
16.
16.
Őrnagy
#13: Itt Németországban meg a szar sör is tök jó. Viszont egy jobb bor horror áron van. Meg is fogadtam, hogy itthon csak sört iszom, "otthon" meg csak bort.
9.
9.
semike
Jó sörért sosem kár!
:)
4.
4.
zozo76hun
#3: en 3000-ert (plusz posta) vettem 8 eve dobozt a Commodore 64-emhez... :)
3.
3.
semike
Sosem értettem ezt a doboz mizériát....:)
Épp a múltkor adtam el egy csávónak az xbox classic dobozom, mondván az mennyire jó és annyira kell neki, hogy adott érte 8000ft-ot( plusz a gls)
Mondom barátom, én is nagy fan vagyok lassan 98-óta, -PS1/Dreamcast/N64- de te beteg vagy.
:))))
Nyoooócezer, egy dobozért....:)))))
2.
2.
Yanez
Az X doboza mérföldekkel klasszabb, de ez egy olyan dolog amit az ember csak 1 napig lát. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...