Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
Mindjárt itt az október, és ennek örömére a Sony nem is titkolja tovább, hogy melyik játékokat teszi ingyenesen letölthetővé a PlayStation Plus előfizetőinek a hónapban. Száguldozás és vérszívás vár minket az ősz közepén.

Ideje sietnetek, ha még nem adtátok hozzá a fiókotokhoz a Street Fighter V-öt és a PlayerUnknown's Battlegroundsot, hiszen már csak október 6-ig tehetitek meg ezt teljesen bérmentve, amennyiben van PS Plus-előfizetésetek.

A PlayStation Plus havi ingyenes játékait onnantól ugyanis a Vampyr és a Need for Speed: Payback fogja leváltani. Az előbbiben Dr. Jonathan Reid sebészt alakíthatjuk a spanyolnátha által sújtotta Londonban, azzal a nem elhanyagolandó csavarral, hogy főhősünk akarata ellenére vámpírrá változott, és így elég nehezen tudja gyakorolni a praxisát, ahol a vér gyakorlatilag mindennapos látvány.

A Need for Speed: Payback pedig az egykor szebb napokat is megélt széria 2017-ben megjelent darabja, amely nem lett a sorozat legemlékezetesebb illesztése, de azért nem is a legrosszabb. Az autós száguldás rajongóinak egy próbát mindenféleképpen megér - különösen így ajándékként.

28.
28.
girgosz
#26: Ugy tudom ilyenkor jovairja a customer support a kedvezményt ha írsz nekik
27.
27.
DarkLord
Szerintem az szrrágás, mikor valaki , azért kesereg, mert megvett valamit és utána meg odaadják. Ha valamiért fizetek azt , azért teszem, mert kell nekem és ennyi, tehát ha utána odaadják 1 nap múlva, akkor sem kesergek, hanem nekem annyit megért, amennyit fizettem érte, tehát nincs veszteség. Itt meg kb. 1-2 ezer forintokról van szó általában, mert kb. mindenki valami nagy akcióba veszi meg, amit később úgyis odaadnak. Lehet látni előre, hogy mit fognak adni, amit előtte leáraznak szemtelenül az jó eséllyel 1-2 hónap múlva már ps plus cím lesz. Több ilyent megmondtam előre, hogy mire lehet számítani. Legutolsó, ami a 2k20 volt ott is lenyomták 1200ft-ra, ami nevetségesen nem ár , de már ott mondtam mindenkinek, hogy legyen türelmük , mert 99,9%, hogy ps plus-ba tolják még utoljára lehúzták a népet, majd be is jelentették meg hasonlók :) Egyébként ez is mutatja, hogy, aki türelmetlen volt az is csak 1200 ft-ot vesztett, mint amit fentebb írtam ezek nem veszteségek, ha az ember ilyen összegeket fizet valamiért, amit úgy érezte kell neki... A nagy veszteség az lenne, ha egy GoW-ot megvennél 20ezerért megjelenéskor és 2 hónap múlva ps plus lenne, na akkor elhiszem, hogy lenne sírás mindenki részéről, de ilyen meg nem lesz :D
26.
26.
DragonBleacPiece
én a code veint vettem meg 21 ezerért, és 2 nappal később 10450 volt, végigfutott rajtam egy idegrángás
25.
25.
adamsfamily
#24: Nekem eddig mákom volt ezekkel a vásárlásokkal.Egyszer megvettem a For honor-t,nem jött be,meghirdettem 3 hónap után elvitte egy srác.Hazaértem és bejelentették,hogy az lesz a következő havi games with gold játék.
24.
24.
#6: Már bocsi de most tényleg beszoptad, el kell ismerni ha van ilyen :D Nekem is volt ilyen, megvettem akciósan januárban (ha jól emlészem egyik január volt) az MGS V Ground Zero-t erre következő hónapban, nem vicc, egyből következőben free volt ps plusban, na mondom bakker :DD ez ennyi, ez cumi. Ezt nem tudod megmagyarázni, hogy de te faja gyerek vagy mert segíted őket, konkrétan beszoptad :D LOL
23.
23.
DarkLord
NFS-ed már kipörgettem régebben, de a Vampyr-ról annyi emlékem van, hogy elkezdtem és egy ideig tetszett is a játék, majd hirtelen érdektelenné vált számomra és soha nem fejeztem be...Na , majd most valamikor :D
22.
22.
Ooorky
#6: Hajad is milyenmár!
21.
21.
kryszisz
Huhh, meg akartam venni már nem egyszer a Vampyrt, de így akkor örülök, hogy nem csábultam el egyik deal alkalmával sem:D Tudom, hogy nem egy AAA experience (nem is érdekel, a AA címekkel mostanság sokkal jobban elvagyok), de a Bloodlines 2 ugye nem mostanában jön, a viktoriánus korabeli London meg amúgyis a gyengém, úgyhogy ennek most nagyon örülök:) Payback megvan, annyira azért nem borzalmas, mint sokan mondják, de tény, hogy a jó nem ilyen.

#3: állt a pecek rendesen miközben ezt leírtad mi? Más nem egy TO-t rádkúrhatnának már igazán, de tudom, bilibe lóg a kezem, meg különben is, te csak véleményt nyilvánítasz ugye.
20.
20.
adamsfamily
#7: Kicsit soulslike a Vampyr,de nem annyira nehéz.A boss harcok között akad nehéz.Én nem fejeztem be,mert a végére bazi idegesítő volt a sok mászkálás és a fast travel hiánya.De akadtak benne jó ötletek.A döntések és a következményei,az orvos-vámpír dilemma pedig egész ötletesen van megcsinálva.A kerületekben pedig érdekes,ahogy a karakterek kapcsolatai és történetei összefonódnak.
Egy jó tanács még az elején,ha megnyílik a kórházas kerület utáni rész,akkor Crane nővérnél a 2 döntés közül a Spare a jó választás.
Röviden annyi,hogy a 2 "jó" döntés közül az egyik valójában nem annyira jó döntés és a kerület elveszti az egyik lényeges karakterét és utána nehéz egészségesen tartani a kerület lakóit.
19.
19.
patka21991
#6: Ezért veszek 80%-ban lemezes játékot. Nincs mérgelődés az ilyeneken. Egyébként is, csak ritkán esek neki egy játéknak 1nél többször. Ilyen ráéréssel meg felesleges, hogy örökre meg legyen a digitális polcomon.
17.
17.
crytek
#16: Szimplán vannak elveim amiket követek..engem egy ekkora féreg moslék cég nem fog megvenni (ja de amint átalakul az az ótvar moslék amit jelenleg storenak neveznek és megkap minden létező steam funkciót..na talán majd akkor esetleg elgondolkozom ,hogy fogok-e ott játszani) De ha így haladnak előbb halok meg
16.
16.
Jigsawwasright
#15: Te beteg vagy ember... :D
15.
15.
crytek
#14: Részemről így néz ki:

Lefizetnek mindent és mindenkit - szó nincs ingyenességről mert a lelkeddel fizetsz. Nos az enyémet nem kapják meg. De legalább egyre több cég húzza le őket azt egyre nagyobbakat buknak ennek viszont jobban örülök mint bármi másnak a világon.
Egyszer az életben mondjuk ha leállnak mindennel amit a storral kapcsolatosan a tűzben égetnek még + bevételük is lesz nem cska veszteség...Eskü tiszta szívből kívánom nekik hogy egyszer + bevételük is legyen az engine és a fosnájton kívül a store eladásokból...De a jelenlegi mentalitással ez elképzelhetetlen...
14.
14.
#3: Akkor ezért utálod te az Epicet. Ingyen adnak egy rakás játékot és így rontják az üzleted. Nem tudod eladni, ami bundleből megmaradt! :D
12.
12.
Macifasz
#6: Hasonlókat akartam írni én is, csak kicsit vehemesebben, szóval...köszi, hogy megelőztél. :-D
11.
11.
Sandic1994
Nekem bejön most a kínálat. Mindkét játék olyan volt, hogy akcióban gondolkodtam, megvegyem-e, végül egyimre sem szántam pénzt. Számomra jobb, mint a múlthavi, azokkal nem tudtam mit kezdeni.
9.
9.
Chrysh
#7: AA minőségre számíts, de annak maximálisan megfelel pár érdekes ötlettel megspékelve.
7.
7.
mephi
A Need for Speedet még bottal sem fogom megpiszkálni, viszont a Vampyr fog kapni egy esélyt.
6.
6.
Yanez
#3: Már megszoktam mekkora kretén vagyok, hogy fizetek egy videójátékért.
5.
5.
Darksiders84
Vampyr egész jó én Xboxon végigvittem volna ha nem veszik ki GP-ból így csak kb 5-6 órát tudtam nyomni de egész hangulatos .
4.
4.
Wolverine88
#1: Az előző hónaphoz képest tényleg nem rossz
3.
3.
crytek
#1: Én meg ingyen szereztem bundleból gáz hogy konzolon fizetni kell ezekért :)
2.
2.
Drazhar
#1: Én a Vampyr-t konkrétan a múlt hónapban vettem, dobozosan :D
1.
1.
Yanez
Ne már! A Vampyrt több hónapja zsebeltem be akciósan és még nem volt időm tolni! Háde ki tudta! NFS nem érdekel, úgyhogy ez a kínálat most nem nekem lett kitalálva. Egyébként mondanám, hogy nem rossz, de mégiscsak két közepes, többéves játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...