Jamie Foxx is visszatérhet az új Pókember-filmben

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint Jamie Foxx már tárgyal arról, hogy visszatérjen a következő Pókember-filmben, mint Electro - ami azért érdekes, mert ő még az Andrew Garfield-féle sorozatban alakította a gonosztevőt.

Izgalmas pletykát szállított a The Hollywood Reporter, a lap ugyanis arról írt, hogy Jamie Foxx tárgyal arról, hogy visszatérjen Electróként a 2021. december 17-én érkező Pókember-filmben - jóllehet ő még az Andrew Gardfield-féle The Amazing Spider-Man 2-ben alakította a gonosztevőt. 

Habár épp a Pókember-mozik esetében láttunk már hasonlóan meglepő visszatérést (ráadásul J. Jonah Jamesonnal találkozhatunk még, ha minden igaz), az mindenképpen izgalmas kérdés, hogy Foxx milyen módon teheti majd tiszteletét az MCU-s Pókember-trilógiában. Természetesen adott a lehetőség, hogy ez az Electro nem ugyanaz a karakter, amelyik 2014-ben bemutatkozott, de arra is van esély, hogy a téma eddigi felületes kapargatása után a harmadik mozi már mélyebben elmerül a multiverzum koncepciójában.

A DC-nél is épp most készülnek hasonlóra, ott Michael Keaton térhet vissza Batmanként a Flash-filmben - miközben Ben Affleck is játszik majd a moziban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...