Jön a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A várakozásoknak megfelelően az imént leleplezték a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatát. A remaster már novemberben boltokba kerül, és elérhető lesz a Switch-tulajok számára is.

A korábbi pletykák és a hétvégi teaserkampány után az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit remasterelt kiadását. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra november 6-án, Nintendo Switchre pedig november 13-án fog megjelenni 30, illetve 40 dolláros áron attól függően, hogy számítógépen vagy konzolon játszunk.

Az újrázás már keresztplatformos multiplayerrel érkezik, ráadásul az Autolog közösségi felülete is visszatér, amellyel folyamatosan nyomon követhetjük, hogy miként teljesítenek a barátaink a játékban, továbbá kihívásokat teljesíthetünk, hogy legyőzhessük őket. Ezenkívül a remaster hiánytalan tartalommal jön, így az SCPD Rebel Racer Pack, a Super Sports Pack, az Armed & Dangerous Pack, a Lamborghini Untamed Pack és a Porsche Unleashed Pack DLC-ket is elérhetjük majd.

A fejlesztők némi finomhangolást is eszközöltek a játékon, továbbá új achievementeknek, festéseknek és frissített fotómódnak örülhetünk. Természetesen a látványt is kezelésbe vették, ennek megfelelően már Switchen is nagyobb felbontású modelleknek és árnyékoknak, nagyobb látótávolságnak és több tereptárgynak örülhetünk, mindezt 1080p/30 fps mellett dokkolva, és 720p/30 fps mellett handheld módban.

PC-n, PS4-en és Xbox One-on ezeken felül szebbek lesznek a tükröződések, részletesebbek a textúrák és a részecskeeffektek, valamint az élsimítás is javult. Számítógépeken a 4K/60 fps-t is kihozhatjuk a játékból, ha elég erős hozzá a vasunk, míg a PS4 Pro, illetve az Xbox One X esetében 1080p/60 fps-t, a PS4-nél és az Xbox One-nál 1080p/30 fps-t ígérnek a fejlesztők.

A teljes autólistát erre találjátok meg.

 
16.
16.
shatterhand
#9: Rivals? Egy normális multi nincs benne. Ugyefogyott ghost csapat keszitette. Bena iranyitas, bugos , szaggatós. Itt volt az ideje elvenni tőlük az nfst.
15.
15.
Heldengeist
#12: Ezt csak akkor szokták így, ha a "remaster" 2-3 éven belül jön az eredetihetz, mert ők is tudják, hogy lófasz különbség nincs a kettő között, vagy ha konkrétan tudják, hogy a remaster szarabb.
14.
14.
crytek
#13: 2010 vs 2020

https://youtu.be/21qljPi5iIE
13.
13.
Banderas
https://youtu.be/D6ouHWP0KrY
12.
12.
crytek
#11: Ezt általában így szokták a régi leszedik..

Kingdoms of Amalur, Red Faction Guerilla, Burnout Paradise....stb.
11.
11.
Heldengeist
Au egy dolog, hogy jön, de miért kellett leszedni a store-okból az eredetit?
10.
10.
crytek
#9: Rivals volt életem első refundja... 30 percig bírtam olyan játszhatatlanul bugos volt hogy félelmetes... Amilyen állapotba volt a Batman amiatt leszedték a storeból...
(persze pc nyilván nem mindenkinél ilyen ahogy a batman sem volt az de akkor is..)
9.
9.
Anti4730
Szerintem a rivals jobb, ugyanez, csak nagyobb szebb jobb. Ha mar ilyen mafia harmakar is remakelnek, akkor azt is jo lenne:))
8.
8.
Kisjack241
Ez volt a kedvenc részem, imádtam a Zondával nyomni a sivatagban. Kíváncsi leszek rá, de nem fogom mégegyszer megvenni teljes áron, majd ha lenyomták egy leértékelésen.
7.
7.
Nothing
Imádom a Hot Pursuit összes részét (számomra ezek testesítik meg a Need for Speed esszenciáját) és örülök az újrázásnak, de csupán a vizuális tuninggal engem még nem vettek meg. Viszont ha az eredetiből fájóan hiányzó dolgokkal (local multi, single módok...) felspéciznék, már írnám is a csekket. :)
6.
6.
Chrisy
Egyik legjobb nfs-nek tartom, de nagyobb változtatásra számítottam. Nem sok értelmét látom ennek. De biztos kifogom próbálni ettől függetlenül.
2.
2.
crytek
Királyság várom ezerrel
1.
1.
logic5
Hát ez kb a szokásos nulla lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...