Hétfőn jelenthetik be a Hot Pursuit remasterét

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 4.
  • Teaser
Link másolása
Need for Speed-bejelentést teasel az Electronic Arts, amely a korábbi pletykák alapján a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatáról szólhat majd. Hétfőn jöhetnek az első részletek.

A jelek szerint Need for Speed-bejelentésre készül az Electronic Arts, erről árulkodik legalábbis, hogy a kiadó intenzív teaselésbe kezdett a sorozat Twitter-csatornáján, és a weboldalán is indított egy visszaszámlálót, amely október 5-én, magyar idő szerint 17 órakor jár majd le. (A cég nem véletlenül választhatta ezt a dátumot, az amerikai rendőrségen belül ugyanis az 510-es kód alatt jelentik le a gyorshajtó vagy versenyző járműveket.)

A korábbi pletykák alapján igen valószínű, hogy a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit remasterelt kiadását fogják leleplezni, amiről elsőként a VentureBeat számolt be. A hírek szerint a játék PC-re és konzolokra - köztük Nintendo Switchre - érkezik majd, egy idő előtt élesített Amazon-adatlap pedig november 13-i megjelenést ígért korábban. A Hot Pursuit-újrázásnak egyébként aktualitása is lenne, hiszen az EA épp az idén döntött úgy, hogy visszaadja a Criterionnak a Need for Speed-sorozatot.

16.
16.
Őrnagy
#8: Ejha! Tényleg nem tudtam. Azt hittem, ekkor már leáldozóban volt a sorozat.
15.
15.
kryszisz
#14: Na jó, de konkrétan az Underground 2 volt az első "nyílt világú" autós játék (ha jól tudom), az azért egy "cseppet" kardinális ugrás/újítás volt az addigi autós játékokhoz képest, kb. mint a CoD első részében az ironsight. Szerintem ez jóval nagyobb hatással volt a műfajra (hány OW autós stuff is készült azóta?), mint a nitró az első részből.

ui.: A Most Wantedben volt először visszatöltődő nitro ha jól emlékszem, az U2-ben még trükközni kellett hozzá:)
14.
14.
godach
#12: Nekem meg tökre hihetetlen, hogy az NFSU2 ekkora siker volt.
Mármint hiszek a számoknak és tudom hogy nem mindenki ízlése egyezik az enyémmel, de szerintem az NFSU egy hatalmas ugrás volt (a Halálos Iramban) és filmekkel együtt a 2000-es években.Kíváncsi lennék, ha megkérdeznénk a NITRO-ról az embereket és hogy honnan hallottak róla, akkor hány ember nem említené vagy az NFSU vagy a F&F első részét. Szerintem 99%-nak a kettő közül az egyik lenne a válasza.
Lényeg a lényeg, tökre tetszik mai napig az ötlet, hogy bizonyos dolgokat csak bizonyos boltosoknál vehetsz meg (NFSU2) de minden másban az első rész az etalon nálam.
ui: Mindig emlegetítek a játékosok butítását és nálam pont az U2 volt az a "visszatöltődő nitróval" ami elkezdte ezt az egészet.
13.
13.
Chrisy
Nem kell sokat gondolkozni azon, miért pont ezt a játékot remasterelik.

Ez az első saját Need for Speedje a Criterionnak. Most pedig újra ők kapták meg a fejlesztést. Egyértelmű, hogy egy Black Box által fejlesztett Nfs-t nem fognak remasterelni.
12.
12.
Ooorky
#11: Érdekes milyen "gyengén" szerepelt az nfsu 2, én mai napig előveszem, annyira kedvenc részem.
11.
11.
crytek
#9: voltak még sokkal sikeresebb nfs-ek is...(wikipedia szerint)

Need for Speed: Underground 2003 15 millió
Need for Speed: Underground 2 2004 7 millió
Need for Speed: Most Wanted 2005 16 millió
Need for Speed: Carbon 2006 3.2 millió
Need for Speed: ProStreet 2007 2.4 millió
Need for Speed: Undercover 2008 5.2 millió
Need for Speed Rivals 2013 4 millió
10.
10.
Ooorky
#9: Nosztalgiafaktor.
Ez már 3. remastere lesz...
9.
9.
godach
#8: Nekem is meglepő, hogy ez ekkora siker volt.
8.
8.
crytek
#7: 5 + millios eladás egy autós játéknál több mint parádés. Ezt pcn a Cars 1-2-3 együttvéve agyonbundlezva se hozta és kb soha nem is fogja... (csak mondtam egy példát) De a többi autos game se az a hüde millios eladású..
7.
7.
Őrnagy
Ez a rész sikeres volt? Nem tudtam.
6.
6.
godach
#5: Na azt én is, bár amennyi cigánykodás volt már az eredeti (trilógia) körül is akkor, kizáttnak tartom. Csak álom marad.
5.
5.
crytek
#2: Az ő szemszögükből csak inkább újra ki/eladni...

Egy kész játékot mindig is egyszerűbb lesz szépíteni és újra eladni mint egy újat a nulláról felépíteni ami lehet nem is nyeri el az emberek tetszését.
Nagy kár ,hogy a WB games nem kezd ilyenekbe. Egy F.E.A.R mai grafikás remake-et pedig megnéznék
4.
4.
Nothing
A HP remek játék (audiovizuális szempontból szerintem a mai napig megállja a helyét), de lenne mit javítani rajta, főleg tartalmilag.
3.
3.
ATi0021
Inkább az eredeti Most Wantedet vagy NFSU2-t kellett volna felújítani.
2.
2.
godach
#1: Azzal még nem is lenne gond, de alig egy generációval ezelőtti címet felújítani...
1.
1.
Yanez
Lassan több lesz a felújított cím, mint az új játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...