Ghost of Tsushima - úgy tűnik, úton a folytatás

  • Írta: szlav
  • 2020. október 21.
  • Hír
A Ghost of Tsushima méltó záróakkord volt a PlayStation 4-es éra platformexkluzívjai közt. Sakai Jin kalandja olyan sikeresnek bizonyult, hogy a Sucker Punch láthatóan máris a második rész fejlesztéséhez toboroz.

Volt okunk ismét elővenni a Ghost of Tsushimát, hiszen alig néhány nappal ezelőtt élesedett a játék saját többjátékos módja, a Legends, na meg persze a vele párban érkező New Game+. Elmondhatjuk tehát, hogy az inFamous stúdiója kitett magáért, a jó hír pedig az, hogy a legújabb fejlemények arról tesznek tanúbizonyságot, hogy a következő generációban is visszatérhetünk majd a feudális Japánba.

Nem máshol, mint a Sucker Punch saját weboldalán jelent meg az az álláshirdetés, melynek leírása szerint a fejlesztőstúdió egy narratíváért felelős írót keres a következő nyílt világú, AAA-kategóriás projektjéhez. Ez önmagában persze jelenthet bármit, de csak most jön a lényeg: egész pontosan olyan illetőt keresnek, aki szívesen ír történeteket a feudális Japán történelmi körítésében, az pedig külön pluszpontnak számít, ha a múltban már végzett ilyen jellegű munkát.

Az álláshirdetés jellegéből adódóan egész biztosnak tűnik, hogy a projekt még csupán most körvonalazódik, egy kis szerencsével azonban a PlayStation 5-ön sem maradunk szamurájos kalandok nélkül. Az újgenerációs konzolon egyébként érdemes lesz elővenni az idén nyáron kiadott játékot is, hiszen itt 60 fps-es sebességgel vadászhatunk majd a szigetünket ostromló mongolokra.

15.
jed
#14: Köszi szépen, Kawada!
14.
Kawada
#13: https://www.seagm.com/playstation-network-card-psn-united-states
13.
jed
#9: Tudnál még mondani másik, megbízható helyet US gift card vásárlásra?
12.
Pistons1990
#7: Igen. Valoban jobban nézet ki az első demo amit az E3-on mutatak. Ez nekem is feltünt.
9.
delphijos
#7: Nekem is USA Account van, én gift card-al oldom meg a dolgot.
Ezer hely van én ezt használom. https://www.pcgamesupply.com
8.
GemForge
#5: De sztem igen. Elszállt közben a forint a pits@ba sajnos... Jelenleg majd 22K a 60 juró. A magyar Store árai meg -amúgy számomra teljesen érthetetlen módon- általában magasabbak voltak arányaiban, mint az USA vagy EU store árai. Ezt megelőzően is a kint 60 dolláros cuccok itt simán kerültek 20-21, vagy akár 22 ezerbe. Rá kellene nézni, de van egy olyan sejtésem, hogy az USA storeban nem emeltek árat. Na csekkoltam, ott 60 dollár még mindig az alapár, szal sztem az forint lesz a ludas.
7.
adamsfamily
#6: Az a vicc,hogy ha megnézed a PS4 pro változatot,még az se néz ki úgy,mint a pár éve mutogatott demo.Nem mondom,hogy ronda játék,de azért itt-ott látszik a butítás.

#3:Amcsi profilra hogy szoktál vásárolni?Veszel gift card-ot?
6.
Pistons1990
Térjünk vissza a hírhez. -:) nekem az a fura hogy még mielött elkezdödött volna a next gen örület már elötte közölte a sony hogy az utolsa 3 AAA ex cimük az megjelenik ps5 re. Vagyis a death strending a last of us 2 és ez a játék. Érdekelne hogy ezekről valaki halott e olyat hogy dobozosan megjelenik. Mert nekem meg van mindegyik de a last of us 2 meg ez a játék dobozosan is érdekelne ps5-re.
3.
Kawada
PS esetén mindenképp ajánlott legalább egy USA és szerintem egy indonéz akkot létrehozni. Egymást érik az akciók, és legalább évszakonként bőven van olyan leárazás, amikor épp aktuális, 1-2-3 hónapja megjelent nagyobb címek is kapnak 10-15-20 dolláros leárazásokat. Minden héten rá kell nézni szépen, és kurva komoly akciókat lehet elkapni. Magyar storer-om nincs is. Persze aki a magyar feliratra (is) hajt, annak sajnos alap.
2.
habo
És én még gondolkoztam a ps5 digitál kiadáson mert sok ismerős azt veszi,de látva a store árakat én maradok a jóöreg lemezesnél :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...