Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.

A Netflix és a Ubisoft bejelentette, hogy készül az élőszereplős Assassin's Creed-sorozat, amely természetesen a streamingszolgáltató kínálatában láthat majd napvilágot.

Túl sok részletet még nem ismerünk az adaptáció kapcsán, hiszen még a showrunnert is csak most keresik hozzá, de az biztos, hogy a produceri teendőket a játékkiadó tévés vezetői, Jason Altman és Danielle Kreinik fogják ellátni.

Az Assassin's Creed-sorozat nem teljesen előzmény nélküli projekt, a Ubisoft vezérigazgatója már 2017-ben arról beszélt, hogy a Netflix feldolgozhatja az egyik címüket. Később a cég egyik igazgatója azt is kikotyogta, hogy az Assassin's Creed lehet a befutó.

4.
4.
kryszisz
#1: Ugyanígy vagyok én is, van miben javulnia a Witchernek, ez tény, de kezdésnek kifejezetten jó volt az első évad, a hangulatot nagyon eltalálták, a túltolt PC-vel ugyan nem értek egyet, de ehhez sajnos muszáj hozzászoknunk, vagy kb. nem nézünk semmit innentől:/ Ha az AC ezt a szintet megüti, akkor már boldogság van. A filmnél úgyis csak jobb lehet:D
3.
3.
patka21991
Egy Mass Effect sori is jöhetne tőlük. Kéne még valami sci-fi a palettába.
2.
2.
Drraco
Remélem, nem hanyagolják el benne az Abstergo-szálat. Kíváncsian várom.
1.
1.
hedzsooo
Netflixnel meg valami nezheto is kisulhet majd belole, az uj netflixes Witcher TV-sorozat bar nem hibatlan, azert egyenlore bizakodo vagyok annak a 2. evadaval kapcsolatban is, hogy lesz annyira szorakoztato mint az 1. evad, plusz esetleg javitanak valamit, tanultak az 1. evad hibaibol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...