Remake-elik a Lone Survivort

  • Írta: gorien
  • 2020. november 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Lone Survivor egy 8 bites túlélőjáték, amely eredetileg 2012-ben jelent meg PC-re, majd több PlayStation-konzolra is eljutott. A Superflat Games az alapoktól alkotja újra és bővíti ki Super Lone Survivor címen.

A Lone Survivort 2012-ben adta ki a Superflat Games PC-re. Egy évvel később PlayStation 3-ra és Vitára is megjelent a Director's Cut kiadásban, 2014-ben pedig PlayStation 4-en és Wii U-n is elérhetővé vált. Most, nyolc évvel az eredeti megjelenés után a fejlesztő az alapoktól kezdve újraalkotja 8 bites túlélőhorrorját Super Lone Survivorként.

A Super Lone Survivor a modernebb masinák lehetőségeit kihasználva készül. PC-n például támogatni fogja a kontrolleres irányítást és az ultraszéles monitorokat, valamint a 4K-s effekteket is, Switchen pedig 60 fps-sel fog futni. Az eredeti játékhoz képest kap egy Ascending elnevezésű módot is.

A Lone Survivorben egy orvosi maszkos névtelen figurát irányítunk, aki egyike egy borzasztó járvány túlélőinek – a betegség agresszív mutánssá változtatta a fertőzötteket. A fejlesztő szerint ez a sztori meglepően időszerű, és a remake lehetőséget ad neki, hogy anélkül nyúljon a történethez, hogy egy teljes folytatást kellene készítenie hozzá.

A Super Lone Survivor 2021-ben fog megjelenni PC-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...