Vaják - megújulnak a nilfgaardi páncélok

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Tovább szállingóznak az újabb képek a The Witcher-sorozat második évadáról, amelyeken ezúttal a lecserélt nilfgaardi vérteket csodálhatjuk meg. Úgy tűnik, végre tekintélyt parancsoló ruházatot kapnak a birodalom katonái.

A Netflix gondozásában készült Vaják-sorozat első évadának egyik legtöbbet kritizált pontja volt, hogy az Északi Királyságokat épp bekebelezni készülő Nilfgaardnak a katonái több mint röhejesen festettek az inkább le sem írom, hogy mire hasonlító páncéljaikban. Szerencsére ez a második szezonra gyökeresen megváltozik:

A most kiszivárgott képeken Cahir Mawr Dyffryn aep Ceallachot és néhány nilfgaardi közkatonát is megleshetünk, miközben a megújult vértezetükben készülnek a következő évad forgatására. Cahir kezében könnyű kiszúrni a híres szárnyas sisakját is, amiről a könyvek többször említést tesznek.

Sajnos arról továbbra sincs hír, hogy mikortól lesz nézhető a Vaják második szezonja, de addig is csekkoljátok az eddig kikerült képeket, ha esetleg még nem tettétek volna meg.

3.
3.
kebi90
#2: Viseltél már macska szemes kontaktlencsét? Én igen, egy cosplayhez. Sajnos nem egyszerű a téma. Mindig megpróbál elfordulni, máris úgy nézel ki mint egy kecske. Nekem is fura volt az elején, hogy a witcher-ek egyik ismertetőjelét is elcseszték. De már megszoktam.
2.
2.
piskóta
Geralt kontaktlencséjét is cseréljék le, mert így olyan mint egy Sith nagyúr.
1.
1.
Ooorky
Nekem a hatalmas fekete pénisz páncél jobban bejött, illett a produkció polkorrektségéhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...