Portal Reloaded - ha két portál nem elég

  • Írta: szlav
  • 2020. november 5.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig egyszer sem fájdult bele a fejetek a Portal vagy a Portal 2 trükkös feladványaiba, akkor a Portal Reloaded majd pótolja az élményt. A mod harmadik átjárójával lyukat szakíthatunk az időben is!

Jannis Brinkmann 2014 óta játszadozik a Portal 2 eszköztárával, jövőre pedig végre a nagyközönség előtt is bemutatja a Portal Reloadedet - azt a 25 feladványból álló modcsomagot, amely egy teljesen új játékmechanikával, egy harmadik portállal teszi komplikáltabbá a legendás puzzlejátékot.

A zöld kapu azonban jóval több egy egyszerű átjárónál, hiszen azon átlépve 20 évvel a jövőben találhatjuk magunkat, ezzel pedig gyakorlatilag egy teljesen új létsík nyílik meg előttünk. A jövőbeli lepusztult tesztkamrák állását a múltbéli (vagy inkább jelenkori?) cselekedeteinkkel is befolyásolhatjuk, az oda-vissza történő időutazásnak köszönhetően pedig akár a múltba is visszahozhatjuk a jövő companion cube-jait vagy más használati tárgyait.

A Portal Reloaded a Portal 2 önálló modjaként érkezik 2021 áprilisában. A projekt még saját Steam-oldalt is kapott - csekkoljátok le!

3.
3.
medson
Imádom hogy még mindig készülnek ilyen nagyszabású módok hozzá, Portal stories: Mel is zseniális volt.
1.
1.
Matt8888
Ez azért eléggé elmés lett, tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...