A Jedi: Fallen Order is bekerül az EA Play kínálatába

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 7.
  • Akció
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy a jövő héten a Star Wars Jedi: Fallen Order is bekerül az EA Play kínálatába - egészen véletlenül azon a napon, amikor a szolgáltatást bedrótozzák az Xbox Game Pass alá.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy november 10-én kerül be az EA Play kínálatába a nagyszerűen sikerült Star Wars Jedi: Fallen Order. Az időzítés nem véletlen, hiszen ezen a napon rajtol el az Xbox Series X/S, illetve épp ekkor társul majd az EA szolgáltatása az Xbox Game Pass előfizetésével is.

Ez azt jelenti, hogy Xbox Game Pass Ultimate-tagként az EA Play felhozatalához is hozzáférünk majd, vagyis a Fallen Ordert felár nélkül játszhatjuk majd az új Xboxunkon is - igaz, csak a visszafelé kompatibilitás révén. Később az Xbox Game Pass PC-s előfizetői is örülhetnek majd a játéknak, ezen a platformon azonban csak december 15-én kapcsolódik össze a két szolgáltatás.

Az EA egyébként a legutóbbi pénzügyi jelentésében számolt be róla, hogy mára több mint 6,5 millió előfizetője van az EA Playnek, a céljuk pedig az, hogy egy éven belül megduplázzák ezt a számot. Ebben persze vastagon közreműködhet majd az Xbox Game Pass-buli, ami a cég szerint nem volt ingyen, de a redmondiak olyan matekkal álltak elő, ami mindkettőjük számára előnyös.

1.
1.
user101
Ezt leszámítva nem is nagyon van más ami érdekelne az "ea hatalmas felhozatalából" ... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...