Elite: Dangerous ingyen az Epictől

  • Írta: gorien
  • 2020. november 20.
  • Akció
Link másolása
A Frontier Developments űrszimulátora egy héten át a miénk lehet, még épp az előtt, hogy jövő év elején befutna az Odyssey kiegészítő. Emellett egy pixelgrafikával operáló, indie puzzle-fighter játékot is beszerezhetünk.

Az Epic Games Store ezen a héten két ajándékkal is kedveskedik. Egyrészt a Frontier Developments űrhajó-szimulátorát, az Elite: Dangeroust tehetjük zsebre, amely jövőre hatalmasat frissül, ezért a készítők nemrég az alapjáték részévé tették a Horizons kiegészítőt, úgyhogy extrán érdemes lehet kipróbálni vagy visszanézni rá.

Másrészt a The World Next Door lehet a miénk. A Rose City Games puzzle-fighter játéka egy párhuzamos, varázslatos lények lakta világban játszódik, ahonnan Junnak, a lázadó lelkű tininek valahogy meg kell találnia a hazautat.

Jövő héten egy játék vár minket, a Mudrunner. A Saber Interactive igazi off-road élményt rakott le az asztalra, a dolgod csak annyi, hogy kezedbe vedd a kormányt, és már neki is vághatsz a szibériai tájaknak. A négyfős co-opnak hála barátokkal együtt is űzhető a sárdagasztás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...