Oscar Isaac lesz Snake a Metal Gear Solid-filmben

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Először a Deadline számolt be róla pletykaként, majd a Metal Gear Solid-filmet rendező Jordan Vogt-Roberts is megerősítette a hírt, miszerint Oscar Isaac alakítja majd Solid Snake-et az adaptációban.

Először a Deadline számolt be róla, majd a filmet rendező Jordan Vogt-Roberts is megerősítette egy tweetben (az alábbi kép társaságában), hogy a legutóbbi Star Wars-trilógiában is feltűnő Oscar Isaac alakítja majd a Metal Gear Solid-film Solid Snake-jét. A vicces az, hogy a színész egy tavalyi tévéinterjú alkalmával már bedobta, hogy szívesen vállalná a karaktert.

A Metal Gear Solid adaptációja immár hatéves projekt, a Kong: Skull Islandet is jegyző Vogt-Roberts mellett Derek Connolly forgatókönyvíró (Jurassic World-trilógia), illetve Avi Arad és Peter Kang producerek közreműködéséről tudunk még - a filmet a Sony Pictures szállítja majd.

Noha azt még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét az anyag forgatása, a stúdió állítólag prioritással kezeli a projektet, a késlekedés oka pedig inkább Isaac sűrű naptára. A színész csak jövőre három mozifilmben tűnik majd fel (például a Dűnében), emellett több tévés projektet is betárazott, köztük a Disney+-ra készülő Moon Knight-sorozat címszerepét is.

5.
5.
Gykrizsi
#1: Szerintem a Kong a maga nemében nem volt rossz, a Nyár királyai meg elvileg egy igen jó film (még nem láttam, de jókat hallottam róla). Kojima nem biztos, hogy jól tudna filmet rendezni. Úgy képzelem, hogy egy öncéluan túl művészkedet valami lenne, de lehet visszafogná magát.
4.
4.
Nothing
#3: Pedig nem is (annyira) viccnek szántam...
3.
3.
Drraco
#2: Ezzel most nagyon feldobtad a napom, kiesett a csoki a számból, úgy felröhögtem. :D
2.
2.
Nothing
#1: Ha ő rendezné, rajta kívül nem is szerepel(het)ne benne más...
1.
1.
Slik
kulsore nem igazan passzol de mondjuk inkabb a producer, rendezotol felek
nem tudom kojiman kivul barki is kepes kojimat rendezni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...