Desperados III - úgy játszod, ahogy szeretnéd

  • Írta: gorien
  • 2020. december 10.
  • Letöltés
Link másolása
A Desperados III legújabb frissítése minden eddiginél nagyobb hatalmat ad a játékos kezébe. A Bounty Mode-nak hála bármelyik desperadót választhatjuk bármelyik küldetéshez, és afféle pályaszerkesztőt is kapunk.

A Desperados III-hoz nemrég jelent meg a háromfelvonásos sztorikiegészítő utolsó darabja, tegnap pedig újabb frissítést hozott nekünk a Mimimi Games. A Bounty Mode Update egyik újítása a címben is említett Bounty Mode: ez a játékmód a második fejezet során oldható fel, ilyenkor az öt desperadóból bármelyiket kiválaszthatjuk bármelyik küldetéshez. Megkönnyítjük a dolgunkat vagy inkább extrém nehézzé tesszük? Rajtunk áll.

A Mimimi Games a fejlesztői eszköztárból is átnyújt nekünk néhány eszközt. A Level Editing Cheats segítségével bármelyik pályát testre szabhatjuk, eltüntethetünk vagy hozzáadhatunk dolgokat és ellenfeleket, ezzel voltaképpen a saját küldetéseinket létrehozva, amelyeket aztán a közösséggel is megoszthatunk. A pályaszerkesztő eszközök kiismerésében a csapat egy kis tutorial-oldallal is segít.

A Desperados III PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...