Új képeken a The Witcher-sorozat második évada

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 17.
  • Képek
Link másolása
Miközben szegény Henry Cavill bőszen szürcsölgeti a Fecske főzeteket, hogy mihamarabb felépüljön, mi addig három új képet nézhetünk meg a netflixes sorozat második évadának forgatásáról.

A hét elején érkezett a hír, miszerint ismét szünetel a netflixes The Witcher-sorozat forgatása, ugyanis ezúttal a Geraltot alakító színész sérült meg az egyik jelenet felvétele közben. Amíg Cavill meditál, és felépül a sérüléséből, addig a nézők kedvét három új képpel igyekszik feldobni a sorozatgyártó:

Az első képen egy Scoia’tael-zászlót, illetve -tábort láthatunk valahol az erdő mélyén, amiből könnyű kikövetkeztetni, hogy a tündékből, törpékből és félszerzetekből verbuválódott lázadó frakció is tiszteletét teszi majd a második évadban.

A másik két kiadott képen pedig Witcher-medálokat, valamint -kardokat láthatunk, amik nagy valószínűséggel Kaer Morhenben lettek lencsevégre kapva. A híres vajákerődítmény minden bizonnyal felbukkan majd a sorozat folytatásában, hiszen már korábban is láthattunk egy fotót, ahol a tinédzser éveiben járó Ciri egy Kaer Morhen udvarára kísértetiesen hasonlító helyen gyakorolja a vívást.

Egyelőre sajnos nincs hír arról, hogy mikor debütálhat a Netflixen a The Witcher-sorozat második szezonja.

3.
3.
Robilluma
Olyan mehhh kategória volt az első évad. És az a legnagyobb baj h a castingot nem lehet söpörni... Nem porcelán Henry haverunkkal volt a bajom -kb ő vitte a sorozatot-, viszont Yennefer személyét egy tehetségtelen brazil plázak*ra bízni... Magzatpózban sírtam kb az értelmet nem sugárzó tekintetétől.
A költségvetés (az a 'sárkány'os jelenet OMG) és maga a történet primitívsége is hagyott azért kívánnivalót, de valahogy mégis végignéztem.
Remélhetőleg lesz egy kis dark, vagy legalább valamilyen fantasy atmoszférája. A legnagyobb bajom ezzel volt. Közelebb volt a hangulat egy travel channel erdei túrázáshoz, mint a Witcher univerzumhoz.
2.
2.
Nate Hope
Az első évad egynek elment, remélem a folytatásra már komolyabban összekapják magukat az alkotók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...