Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 31.
  • Akció
Link másolása
Erősen indítja az új évet a Sony a PlayStation Plus aktuális felhozatalával, hiszen a PlayStation 5-tulajok ezúttal is három játékkal bővíthetik a gyűjteményüket, de PS4-en is két remek játék üti majd az előfizetők markát.

Decemberhez hasonlóan az új évet is három ajándékjátékkal ünnepli a Sony, habár ezúttal csak a next-gen masinák tulajdonosai örülhetnek az összes címnek.

Az emberfaló cápaszimulátor, a Maneater ugyanis elkerüli az előző generációs konzolokat, és csak a PlayStation 5-tulajok tölthetik le, azonban a jó öreg PlayStation 4 sem marad remek játékok nélkül januárban.

 A szerepjátékok szerelmeseit a GreedFall várja az összes misztikumával és felfedeznivalójával, hogy elmerüljenek az érdeklődők az emberiség 16-17. századaiból nagy kanállal merítő fantasy világban. Az akció-kalandjátékokat előnyben részesítők pedig Lara Croft legutóbbi kalandjában, a Shadow of the Tomb Raiderben csatlakozhatnak az ifjú régészhölgy mellé, hogy megpróbálják elkerülni a maja apokalipszist.

Mindhárom játék január 5-től lesz letölthető a PS Plus előfizetőinek.

106.
106.
#104: Hát onnantól kezdve, hogy én mondtam rendesen valid. Ezzel nem lehet mit tenni :)
105.
105.
#102: Azt én sem, és most is itt szívok a kísértetekkel.
Mindenképp ki volt jelölve a játék megnézésre, mert sok olyan rizsa van a neten, hogy nem biztos, hogy értelmes.

Erről a játékról is sokat beszéltek, hogy csak menni kell és értelme sincs, lényege sincs. De tetszik a hangulata és igazából nem kell órákig a semmibe menni, gyorsan oda lehet érni valahova. Oké, azt megfogadtam, vagyis aláírom, hogy tényleg egy csomó dobozt lehet találni, ami homlokegyenest visszafelé van címezve és ezekre kb jó magasról fosok is, mert nem látom értelmét (legalábbis most). De hogy hülye qka a főhős, meg rotty üres a játék azt így ennyi idő után nem érzékelem. Gondolom sok ember kritizálta a Kojima és MGS V név után látatlanban, illetve lehetnek játékosok, akiket a hangulat és a sztori nem érdekel és azoknak nem oké a cucc. Nekem egyelőre bejön, most is a tálcán van.
104.
104.
delphijos
#99: Engem egyáltalán nem az zavar ha kritizálsz valamit ami nekem tetszik ( amúgy a GOW még csak nem is az én játékom. De ez:

“Jó minőségű kontár munka az a játék, de ezeknél azt pontozzák, hogy berakod a CD-t és elindul, ki már nem próbálja senki”

mennyire “valid” kritika ? Egy CP-nél se az ha valaki beböffenti hogy “ez egy fos”. Ami meg az árampazarlást illeti, a fél internetet lehetne törölni ha a pelyvát kigyomlálná az ember. ( és keveset mondtam ). Csak itt oldalak mennek el olyan vitákra hogy az emberek arról győzködik a másikat hogy az ő kedvenc színük a szebb :)
102.
102.
godach
Na mégy nyarlakoban reménykedtem is, de hogy neked fog tetszeni a Death Stranding azt komolyan nem gondoltam. :D
99.
99.
#98: Na figyelj, az a lényeg, hogy ha nekem valami tetszik, akkor az okkal tetszik, ha meg nem, akkor annak is van oka. (Értsd: számomra, vagy tényszerűen.) Szóval egy embernek, pl nekem felhozni, hogy ami tetszik azt kevésbé kritizálom, mint ami nem tetszik azt meg jobban, az így: TOTÁL felesleges mert ezen a bolygón úgyis ez megy. Minden évben hatszor leírni emiatt valakinek, hogy "fú, most ezé nem tudlak komolyan venni" nettó árampazarlás és nagyon alacsony kalória égetés, arról nem is beszélve, hogy ilyenek tőled csak akkor jönnek, ha éppen neked tetsző játékot kritizálok. Mert ugye ha bementem volna a szájerpunk-hoz és leveszem, mint a Lenin-képet, akkor talán szerinted, vagy talán más szerint lennék hiteles.

Amúgy ami késik a CP kapcsán az nem múlik, csak legyetek szerfelett türelmesek, amíg végigjátszom. Ami nagyon lassan megy, mert király, meg minden, csak éppen nem húz be annyira, mint a W3 és közben megy a Zelda of the Wild, belekezdtem a Yakuza 0-ba és én hülye megnéztem a Death Stranding-et és véletlenül belevertem 8 órát tegnap este óta (és mindjárt indítom megint). Szal ja.

Well, de legalább nem kell és általában sem kell ilyenen vitázni.
98.
98.
delphijos
#94: Azt hittem hogy a poénkodásod után hogy te “nem mondtál ilyet” leesik hogy vicceltem. ( mondjuk jelzés is volt rá ) úgy látszik hogy másnál észre se veszed, csak te várod el mástól hogy lássa te mikor poénkodsz... ;) Majd pont én fogok modikhoz futkosni....
97.
97.
#96: Ööö de neked nem is írtam, most delphijos parádézott itt. Vagy valami tech kavarodás van, vagy mi? Bár az ilyen komment számok valamikor nem stimmelnek össze a webes és a telefonos felületen törölgetések után, szóval nem tudom, hogy kinek mi ment, én a webeset nézem...

Meh mindegy, inkább alszok, úgy sincs értelme a semmin vitázni amúgy senkivel sem :)
96.
96.
Ps fanboy
#95: Én nem is panaszkodtam rólad senkinek, szerintem valaki szórakozik veled.
95.
95.
#94: Nekem az egész 90-es kommented az én 88-asomra válaszul eléggé úgy nézett ki, mint ha nekem írtad volna és hát azt, ami ott van a 90-esben :)

De most nem tudod, hogy miért neked válaszoltam és elmentél panaszkodni is? Hát jó. Mondjuk az ilyen embereket sosem értettem, hogy kötekszik, megvédeni magát nem tudja, utána meg panaszkodik. De jó, hát panaszkodjál csak, ha az segít.
94.
94.
delphijos
#91: Nem értem miért nekem válaszoltál, én nem idéztem tőled semmit. De már elkészítettem a jelentésemet a modiknak.... :D
93.
93.
Vis Major
Váóó ezért az egy mondatért már érdemes volt ma benézni és olvasgatni;
"Te bajod, ha írásban nem megy át a hangsúly."-by Neotechtr
XD (szerintem ha ezt elküldöm a comedy valamelyik előadójának, vagy Bödőcsnek ebből még egész estés műsor is lehetne XD)
92.
92.
#91: Sőt, nemhogy nem mondtam ilyet, de még csak nem is beszéltem senkive lilyenről. Hazudozást úgy utálom, főleg, ha a jó kis PS exek miatt van. Nesze, erről ennyit, meg rólad is.
91.
91.
#90: Te bajod, ha írásban nem megy át a hangsúly. Ha meg ilyeneket halál komolyan veszel, az is a te bajod. Ha meg online profilozol random felhasználóneveket, akkor fogyatékos vagy és az is a te bajod.

DE a legnagyobb baj, hogy lépten nyomon és megállás nélkül nyomatod a hülyeségedet és idézőjelbe teszed, mint ha én mondtam volna. Na az utálatos, azt befejezheted. Életemben nem mondtam ilyet.

Úgyhogy most írjam ide, hogy nem tudlak komolyan venni? Tessék ideírtam, most beleélheted magad és átérezheted ezáltal, hogy engem mennyire érdekel.
90.
90.
delphijos
#88: “ Jó minőségű kontár munka az a játék, de ezeknél azt pontozzák, hogy berakod a CD-t és elindul, ki már nem próbálja senki.”

Az ilyen kommentjeid után van az hogy nem tudlak komolyan venni. És utána meg fel vagy háborodva ha azt mondja az ember, hogy igenis illuzióromboló a CP-ben hogy mész az után és az orrod előtt megjelenik valaki, egy másik eltűnik... az autók szintén. Vagy a rendőrök.... Mert “ez rpg és ott ez nem fontos”. Ami bejön neked ott semmi nem számít, ami meg nem, azt sokkal irracionálisabban szidod, mint amit másnál kifogásolsz....
88.
88.
#87: Azt szeretem én is, de az egyik kedvenc püfölős szériámat kényszerítette a Sony Sony nézetbe, ezzel teljesen tönkretéve az egészet. Nem véletlenül volt az egész széria eddig távoli nézetből. Így most kevesebb az ellenfél, aki nincs a képben csak néz, nem lehet átlátni a pályát ... és különben is mi az, hogy van egy láthatatlan plafon, ami fölé nem repülhetnek az ellenfelek, hogy bent legyenek mindig a 0 FOV-os képben?

Jó minőségű kontár munka az a játék, de ezeknél azt pontozzák, hogy berakod a CD-t és elindul, ki már nem próbálja senki. Akarsz egy jó hasonló játékot, akkor ajánlom a Darksiders 1-et.
87.
87.
godach
#86: Jó, azért pl a minap indítottam először egy GoW-ot amit eddig kihagytam, mert egyszerűen nem érdekelt, és azért megnézném játék közben hogy mosolyognál te is. Mert pl én azt tettem és Sony ide vagy oda, a minőséget és a részletességet azért szereted te is, ennyire már ismerlek. :D
86.
86.
#85: Na igen, ezért megtévesztő, hogy PS-re nincsenek csak úgy jó, fasza, király és normális játékok, csak full overpowered generáció legjobbjai - legalábbis valakik szerint...
85.
85.
godach
#82: Én a négynél nem vagyok képes felfogni, azt a fajta ömlengést amit a játék ad.
Tény hogy szép, főleg fotó módban de nekem a tereptárgyak mintha más dimenzió lennének. A szabadság amit ad? Hát én nem tudom milyen játékokkal játszottak azok, akik erre "hőbörögnek" de nekem semmi plusz nem volt. Amikor meg előhozzák, hogy a Jeep milyen jól megy a játékba és milyen jó vezetni, akkor a kezükbe adnék egy Screamer 4x4-et, és aztán megkérdezném a véleményüket.
Nekem a Lost Legacy-val szemben hatalmas csalódás volt az UC4 és Nathan állandó (laugh.....ahhhhhh, laugh) jelenetei, bosszantóbbak voltak mint a csajok picsogása a múltkor a Halálos Kitérő 5-be amire véletlen kattintottam a Film+on és ottragadt a szemem kemény 17 percig.
84.
84.
delphijos
#82: Azért elég jókor jött ki, én is szerettem, mert nem dúskáltunk az ilyen jellegű kalandjátékokban. És a cinematic részek meg látványosak voltak.
82.
82.
#80: Hát persze, hogy nem tetszett, mert az a jet ski rész a játéktörténelem legalja. Naja, mint mondtam én kedvelem az Unchartedet is, de az első rész full fos. Csak fel lett tolva. Emléxem, hogy gyerekkori haverom mutatta még PS3-on és majdnem elélvezett már a demótól én meg azon gondolkodtam közben, hogy ez az ember még nem látott videojátékot? Az Uncharted 1 max azért lett felszopva, mert ha rányomtál, hogy new game elindult és utána arra ment a karakter, amerre te irányítottad XD Tipikus [unknown console from az unspecified country] dolog.
81.
81.
delphijos
Nem akarom a modikat védeni, de a neten nem könnyű a helyzete az olyan oldalakat üzemeltetőknek sem amilyen ez. Tök mindegy hogy egy user ír be valamit , ha valami hatóság elkezdi basztatni őket, az ő felelősségük. Inkább az zavar hogy sokszor egymás durva anyázása meg hasonlók egy csomó ideig fent vannak....
79.
79.
#76: Én sem, de talán célszerű lehet megjegyezni, hogy ezen az oldalon nagyon sok dologról lehet beszélni és elképesztő szintekig süllyedni okosságban--- de erről a témáról nem szabad és kész.
76.
76.
delphijos
#73: A CP teszt alatt ? Én megmondom őszintén nem néztem a linket.
74.
74.
#72: Nem, biztos nem ez volt, hogy a TRilógiával kapcsolatban hülyültünk.
73.
73.
#71: Szerintem (és szerinte) a tlou2 genderes link miatt repült ő is meg hajbel is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...