Újabb négy kép érkezett az Uncharted-filmhez

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Négy képpel köszöntötte az új évet az Uncharted-film Twitter-oldala, és bár azok a kellékesek kiváló munkájáról árulkodnak elsősorban, kedvcsinálónak így sem utolsók. Csekkoljátok őket!

Az Uncharted-film Twitter-oldalán jelent meg az alábbi négy kép (illetve a szemfülesek kettőt már elcsíphettek közülük Nolan North YouTube-csatornáján is), és bár a filmről nem árulnak el sokat, a kellékesek remek munkájáról mindenképpen tanúskodnak:


Mi sem gondoltuk volna, de végül épp a tavalyi év hozott jó híreket az Uncharted-film kapcsán. Az adaptáció hetedik rendezője, a zombielandes Ruben Fleischer végül csak tető alá hozta a forgatást, sőt október végére be is fejezte azt, így kaptunk már egy képet arról is, hogyan fest majd Tom Holland a fiatal Nathan Drake-ként. A premierre 2021. július 16-án számíthatunk.

56.
56.
JohnSpartan
Nagyon szarúl fog állni ennek a gyereknek ez a szerep... nyílván ki fogja hozzni a 100% ot magából mert nem tartom szar színisznek de akkor sem rá van írva a szerep. A szar szereposztás nagyon el tud rontani egy filmet, főleg ha valami adaptációról van szó.

Off: Ahelyett hogy kibaszkodnátok "kedves moderátorok" a normális embereket, inkább jelezzétek a fejlesztőknek hogy rohadtúl hiányzik itt jó pàr fejlesztés az oldalra amit már 150 x leírt mindenki. Lehet találgatni!
52.
52.
Ps fanboy
Nyárlakó is hogy eltünt a balfenéken. Pár kipenderítés után azért visszajött állszakálban, játszotta a mértéktartót, de aztán egy kis idő után csak kibújt a szög a zsákból minduntalanszor. Hát hiába, a perverz vére, biztos az asszony is azért hagyta el, mert rájött, hogy jobban gerjed a kendvenc mangajátékaiban pózoló karakterekre. Szerintem a meleg utálatot és egyébb hasonló témát is csak azért feszegette folyton, mert egyszer egy hasonló kaliberű egyed visszautasította. Ohh Nyárlakó, mi lesz most velünk nélküled, gyere vissza...gyere vissza kérlek, hogy aztán újra bannolhasanak.:D
51.
51.
#48: Nem tartom kifejezetten filmipari remekműnek az Affleck-es Batman filmeket (és rossznak sem), de számomra ő volt eddig a legjobb Bruce. Nos az Uncsi filmről meg talán abban a hsz-ben van az igazság, amit korábban írt itt valaki, hogy ha már lesz egy jó kis akciós, vicces kaladfilm, akkor már jó. Ennél többet úgysem lehet elvárni, hiszen vélhetőleg nem fogja múltidőbe tenni a játékot szerintem egy játékból készült film sem.
48.
48.
Drraco
Teljesen off: nem biztos, hogy rossz lesz Holland, mivel a fiatal Drake-et kell eljátszania, ahhoz meg szerintem passzol a külseje. Persze, majd kiderül, ha látunk is valamit, de például annak idején Ben Affleck-et sem tudtam elképzelni Batmanként, aztán nem is lett rossz.
46.
46.
delphijos
#36: Mondjuk távol álljon tőlem hogy beleszóljak a magasröptű “ki a genyóbb” vitába, de azért pár dolognak van alapja. Részemről baromira nem érdekel hogy milyen platformot / játékot szidsz, de azzal tényleg nehéz kezdeni valamit hogy itt is egy FILMNÉL benyögöd ezt:

“megérdemelné a film, hogy ugyan úgy a föld alá lehúzzák a filmrajongók abszolút ok nélkül, mint ahogy a PS-esek minden játékot, ami nem ex”

És utána meg azt “várod” hogy ez teljesen normális, mert te ilyen vagy, a többi user “lépjen túl” ezen ? Bakker, akkor mindenki csinálhatná ezt. Amikor úgy gondolja, elküld mindenkit a faszba, és akinek nem tetszik, lépjék át a kommentet... nehogy már így kelljen működni egy közösségnek. Ráadásul tényleg tudsz normálisan is kommentelni. Akkor ez mire jó ? Oké hogy az ember néha “elveszti a fejét” de itt is semmi ilyen nem volt, csak azért csináltad hogy hergeld az embereket.... Én pl. nem azért nem bírtam Genyát, meg Farkast mert MS lovagot játszottak itt, hanem mert igazából semmi mást nem csináltak. Egy játékhoz nem írtak semmit, tulajdonképpen semmi “értelmes” hozzászólásuk nem volt, csak a platform vitáknál nyomták a sódert.... sokszor úgy hogy előtte nem volt semmi, ok provokálták....

Lehet vitázni, meg egyet nem érteni, de miért kell hogy minden második komment valami provokáló megjegyzés legyen ? ( főleg ha még nem is igaz ) Leírsz valamit, aztán vigyorogva hátradőlsz hogy “na lássuk mi lesz a reakció”. Aztán azt várod, hogy “ne foglalkozzon az ember vele” ha zavarja. Inkább nem kéne csinálni....
44.
44.
43.
43.
godach
#40: Mosdasd csak magad nyugodtan, innen is látszik milyen ember vagy.
Ahogy kérted, részemről lezárom. Ebben egyet értünk, hogy teljesen felesleges a vita. Mint írtam, nem érdekel hogyan feketítesz, a lentebbi kommenteken is látszik. Egyszerűen menthetetlen vagy, csak túl buta hogy felfogd mi is a hiba.
38.
38.
#35: Kawa már az nap visszajött egy felismerhető névvel. Az óta nem beszéltem vele, de vagy dolga van, vagy melózik, ami eléggé elképzelhető. De persze az is lehet, hogy nincs kedve most.
36.
36.
#30: Nem kell elismerni és nem kell minden nap rinyálni. Engem is ismernek sokan mégis mindenki tudja kezelni a dolgokat. Ha annyira ismernél engem, mint amikor kattan az agyad és mesélsz róla, akkor ugyan úgy meg tudnád vonni a válladat egy bármilyen komment után, mint bárki más, aki ismer, vagy nem ismer. Most gondolj bele, hogy a Nintendo-t is hogyan szoktam szidni és kvázi én lennék a legboldogabb, ha lenne egy switch-em (csak ilyen minőségért akkor sem fizetnék, ha nyernék a lottón). Meg az nvidiát is szoktam szidni, azon is kiborultál már, mégis nvidia kártyám van. Az AMD-t is, mégis olyan procim van és a BMW-t is és mégis olyan kocsim volt (de már nincs, mert megszabadultam tőle valami miatt, lol). De nincs ezen az oldalon senki más, aki ne tudná egy vállvonással elintézni magában ezeket a dolgokat. Ott van nyarlako, aki most is PS-en játszik, méghozzá meglehetősen hardcore szinten és a Dark Souls a kedvence. Az már összesen két dolog, amit veszettül utálok, mégis látszólag totál meg tudja vonni a vállát az ilyeneken és egyáltalán nem érdekli a számára felesleges körítés a mondókámban. Ebben a szekcióban is van legalább két másik ember is, aki biztosan nem ért egyet, mégsem süllyed le olyan szintre, mint te. Szó sincs ilyenekről, hogy itt GK-n az értékes emberek ingyen és bérmentve építenek közösséget és én elüldözöm őket, ez csak a te fixa ideád, mert te hiszed azt, hogy ezt te csinálod és még hangsúlyozod is, hogy mindezt ingyen. És te vagy mégis az egyetlen, aki mindig feltűnik, hangoztatja, hogy ismer, mondja, hogy így bír, milyen jókat dumált velem, utána meg jön azzal, hogy miért nem dobnak már ki és személyes adatokat szór ide.

Ember, no offense, de beteg az agyad és ahogy mondtam, te vagy az egyetlen, akivel megbántam, hogy valaha is beszéltem. Azért az ilyen netes és névtelen témázgatásoknak is kell, hogy legyen egy szintje és egy etikettje és senkinek nem szabadna ez alá mennie, de te töretlenül átléped ezt a határt mindig.

Én csak arra szeretnélek megkérni, hogy csak úgy felejts el. Vagy ha látod, hogy nem neked szól a kommentem, akkor ne olvasd el, vagy ha mégis, akkor ne foglalkozz vele. Lépj túl rajta, fosd le. Nem ismersz, nem ismertél soha sem és garantálom, hogy soha nem is fogsz. Égnek áll a szőr a hátamon már akkor is, amikor meglátok a semmiből egy olyan kommentet, amiben dicsérsz, mert tudom, hogy nem igaz. És azt is tudom, hogy olyan szellemi állapotban vagy, hogy megaláz az asszony, megaláz a főnök és utána itt fogsz landolni és személyesen engem fikázni, meg személyes adatokkal dobálózni, mert nem tetszik, hogy mit írok egy platformról, egy játékról, vagy egy filmről.

Egyszerűen csak, tudod: fejelts el. Erre szeretnélek nagyon szépen megkérni, illetve arra, hogy ne terjessz hazugságokat rólam. Ez lesz és sokkal jobb lesz mindenkinek. Anno a nővéremet is elkezdte követni egy ugyan ilyen pszichó, azt is majdnem egy évbe elt, mire leráztuk. Engedd el a témát, senkinek nem lenne kedve újra bíróságra mászkálni egy ilyen lerázás következményei miatt. Nos, hogy ezt végre és végérvényesen megbeszéltük, ugorhatunk is és további szép napot.
35.
35.
Ps fanboy
#31: Nem tudom, hogy lehettek ennyire nívak. Nem esett le eddig, hogy Neo nem százas. Persze el lehet vele dumcsizni, néha még tud mondani értelmeset is, de sosem tudhatod mit fog csinálni a következő pillanatban, jobbik esetben küld egy Cyberpunkot, rosszabik esetben pedig, hát....
34.
34.
Ps fanboy
És most Kawa durciból nem jön vissza? Kíváncsi leszek meddig fogja bírni, de úgyis visszajön, hogy minden erejével újra védelmezze a ps-t, mert egy fanboy.:)
31.
31.
Ooorky
#19: Én is egy tróger f*sz vagyok (főleg itt), de egy privát beszélgetést kirakni (bármilyen témában) ritka gyökérség.
30.
30.
godach
#19: Szép mese de nem gyűlölködni járok fel és nem kell az italra fogni, amikor a két hetes folyamatos platformfüggő felhasználókat szidod és az embernél betelik a pohár.
(asszem valamelyik nap pont te írtad, milyen igénytelen erre fogni valamit)
Az meg hogy belinkelsz egy képet a privát beszélgetésünkről egyáltalán nem zavar. Még ott sem engedem meg magamnak ezt a stílust, mint te itt.
És igen, tudok elnézést kérni mert bár próbálok nem indulatból válaszolni, sokszor nem jön össze. Részemről megjátszhatod magad, lejárathatsz ahogy akarsz akárhány accounttal, ismernek innen jópáran és nekem csak ennyi a lényeg.
Apropó blog. Ahogy te írtad, olyat sosem mondtam.
Olyat mondtam, hogy miután végigolvasom egy blogod nekem nincs kedvem írni, mert kacsafingnek érzem az enyémet hozzá képest.
Ehhez tartom magam most is, a minőség az minőség és ezt nem szabad tagadni.
Szóval nem féltékenység ez, csupán a te személyeddel van bajom nem a munkásságoddal. Elun Musk sem szimpatikus, mégis elismerem. Csak gyerek vagy felfogni hol vannak a gondok :)
29.
29.
Viktor_The_Best
Hol van a trailer???! Hol van?!!! Mindenki arra vár!
26.
26.
delphijos
#19: Hű bakker micsoda indulatok egy gamer fórumon. Na ez az amit már nem is akarok tudni miért van.
21.
21.
#11: Jaj, ez is :) Látod, tudod te, hogy működik a világ. Mondjuk erről a test dologról szerintem már lemaradtam (tapasztalat a sörökkel), úgyhogy mindegy is :)
18.
18.
godach
#17: Kawadát a minap. (elvileg itt voltál te is).

Egyébként, ott a Lehetetlen című film, csak meg kell nézni a sráctól.
Nem mondom, hogy pókembernek nem perfekt, de abban a filmben egy kis DiCaprio-t lehet látni.
17.
17.
delphijos
#15: Most kit is vágtak ki ? Már nem tudom követni....
14.
14.
#9: OFF:
"csak éppen pont a pénzből lehet megvenni azt az időt és kaját, stb, ami kell hozzá"
Elég nagy tévedésben vagy. Nem kell extra kereset, hogy olyan étrendet állíts össze magadnak, amiből oyan testalkatot építesz magadnak, mint a filmsztárok. Az idővel kapcsolatban részben igazad van. Ha nem extra gyorsan, hanem 1-2 év alatt akarsz drasztikus változást elérni, az menni fog 3 műszak mellett is.+1 nagyon fontos dolog: GENETIKA!
12.
12.
godach
11.
11.
delphijos
#9: De neked mindegy, mert a ps-esek fitymálnák az alakodat még így is. Csak a tökös PC-sek látnák hogy olyan szálkás vagy mint egy kárászraj. :)
10.
10.
kryszisz
#9: Ez mondjuk jogos igen. Elismerendő persze az áldozat, amit a színészek hoznak sokszor a testalkatuk hirtelen megváltoztatásáért, de tény, hogy könnyebb dolguk van, mint valakinek, aki mondjuk 3 műszakban melózik minimálbérért, albi mellett. Ettől függetlenül reszpekt nekik, a film meg... igazából csak azért várom valamennyire, mert borzasztóan kevés kalandfilm készül mostanság. Az Indiana Jones meg a Múmia sorozat is elment a tré irányba, TR egyszer jó volt, de tényleg csak egyszer, a műfajt viszont szeretem, úgyhogy jó lenne, ha legalább egy közepes valami születne. Mondjuk a Venom után ettől a rendezőtől sem várok sokat, bár a Zombieland 2 messze nem volt annyira rossz, mint sokan mondják. Meglátjuk:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...