Mégsem februárban jelenik meg a Riders Republic

  • Írta: gorien
  • 2021. január 15.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft tavaly leleplezett, extrém sportok garmadáját felvonultató Riders Republicját eredetileg idén februárra várhattuk volna. A csapat most a megjelenés elhalasztását jelentette be.

Nem a legegyszerűbb röviden megfogalmazni, mi is lesz a Steep alkotóinak következő játéka. A tavaly ősszel bemutatott Riders Republic egyértelműen az extrém sportok szerelmeseinek szól, akik nem vetik meg a nyaktörő sebességet és az őrült trükköket. Van ugyanakkor egy csavar: azon a havas hegyoldalon nem egyedül te próbálsz lesiklani, hanem még ötven másik ember is, szóval az is kérdésessé válik, egyáltalán leérsz-e egy darabban.

Ezt a koncepciót az eredeti tervek szerint februárban tehettük volna próbára, a Ubisoft Annecy azonban Twitteren tudatta, a játék megjelenését elhalasztják azért, hogy a fejlesztők a lehető legszórakoztatóbb alkotást készíthessék el.

Újabb dátumot nem kaptunk, csupán annyit, hogy még 2021 folyamán boltokba kerül a cím. A Riders Republicra PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön számíthatunk.

3.
3.
shatterhand
Sít kivehetnék belőle. Az már a steepben is béna volt az ssxhez képest. Szabadeses dettó baromság. A bicajos az egyetlen ami nagy ötlet. A red bull avalanche futamaira hajaz.
2.
2.
godach
#1: Engem is érdekel. Rá is pörgök addig a STEEP-re, ha már THPS Remake nincs meg.
1.
1.
Caleon
Ezt vártam idén a legjobban. :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...