Ismét csúszik a Prince of Persia-remake

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 5.
  • Csúszás
Link másolása
Úgy tűnik, a Herceg már megint rossz irányba tekergette az Idő Tőrét, ugyanis újból csúszás áldozata lett a Prince of Persia: The Sands of Time Remake - ezúttal ráadásul ismeretlen ideig.

Az eredeti tervek szerint már január 21-én meg kellett volna jelennie a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-nek, de végül elhalasztották a premiert egészen március 18-ig. Most kiderült, hogy ezt a dátumot sem fogják tudni tartani a készítők.

A Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai egy Twitter-üzenetben jelezték, hogy több időre lesz szükségük a remake befejezéséhez, és a múltkori késéssel ellentétben ezúttal még pontos dátumot sem tudtak megjelölni azzal kapcsolatban, hogy mikor számíthatunk a Herceg visszatérésére.

Öröm az ürömben, hogy többen is arra következtetnek a bizonytalan ideig eltolt megjelenés miatt, hogy a fejlesztők hallgattak a visszajelzésekre, és jelentős változtatásokat végeznek a remake-en.

9.
9.
Chrysh
#8: Ahogy kinéz, akár hagyhatnák a p*csába, ez nem az a fajta felújítás, mint amilyen néhány remek remaster/remake példaként szolgálna.

De könnyű pénz, szóval nem fogják földbetiporni ubiék.
8.
8.
Clayman
#4: Es az mégis miért lenne jó?
7.
7.
Nagyon érdekel, hogy ezek után mi lesz a vége.
6.
6.
zsocc-nrg
Remélem hogy botrányosan kinéző koncepció után tényleg kipofozzák és kapunk egy olyan tisztességes remake-t amilyet ez a játék kiérdemel.
5.
5.
crytek
#2: Biztos nem fogják.Mondjuk nekem eleve semmi bajom nincs vele.

Szerintem csak próbálják belőni azt a szakaszt amikor nem jelenik meg semmiféle említésre méltó cím és akkor adják majd ki.
4.
4.
mnmn1
#3: A legjob az lenne ha nem jelenne meg egyáltalán.
3.
3.
Clayman
Hála az égnek hogy eltolták. Legjobb dolog ami a játékkal történhetett jelenleg.
2.
2.
Zisten
Tényleg csak reménykedni tudok, hogy azt az ocsmányságot felturbózzák vagy totál lecserélik
1.
1.
NECROSMOKE
Miért nem leoődök meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...