Távozik a CD Projekt RED egyik vezetődizájnere

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 23.
  • Homo Nobilis
Andrzej Zawadzki a Twitteren jelentette be, hogy közel nyolc év után elhagyja a CD Projekt RED csapatát. Az úriember elmondása szerint új kalandokat keres, de hogy pontosan hol, azt egyelőre még nem árulta el.

Miközben a játékosok a Cyberpunk 2077 következő frissítéseire várnak, addig a lengyel csapat kénytelen könnyes búcsút venni az egyik vezetődizájnerétől, Andrzej Zawadzkitól, aki közel nyolc évvel ezelőtt került a stúdióhoz.

Zawadzki még a The Witcher III: Wild Hunt fejlesztésének idején csatlakozott junior pozícióban a CD Projekt RED-hez, ahol azután gyorsan magasra jutott a ranglétrán, hiszen a Cyberpunk 2077 fejlesztése alatt már vezető gameplay dizájnerként munkálkodott. A Twitteren megosztott bejegyzésében megköszönte a kollégáinak az együtt töltött éveket, és elmondta, hogy elérkezett az idő egy új kalandhoz - arról viszont már nem mesélt a posztjában Zawadzki, hogy pontosan merre tervezi folytatni a pályafutását.

17.
leviske
Ez az a pont, ahol érdemes volna visszacsábítani a TW3 vezető játék dizájner csapatát, akiket még 2019-ben vesztettek el. Nem azért, mert annyival jobbak, hanem mert ezen a ponton szerintem a csapat morálja sínyli meg.

#3: Azért szerintem az anyagi siker még attól is függ, mekkora befektetést kell belenyomniuk ahhoz, hogy a presztízsveszteséget korrigálják. Az már most egyértelműnek tűnik, hogy a konzolosoktól hiba lenne a DLC-kért pénzt kérni, miközben a sztori kiegészítőkkel szembeni elvárások sem alacsonyak.

Ha meg a játékkal annyit kezdenek, hogy a teljesítményt vállalhatóvá teszik a konzolokon s aztán lépnek tovább a következő nagy projektre, akkor a játékot védők közül is sokakat elveszíthetnek. Pont ahogy a Mass Effect Andromeda kiegészítőinek a kaszálásával a Bioware is elásta magát kb minden létező ME fan előtt. Szóval ezen a ponton hosszútávú érdekük lehet inkább a No Man's Sky példája után rohanni.
16.
BloodyDeath
Süllyedő hajót mindig a patkányok hagyják el legelőször.
15.
Hab
#9: Nekem nem tetszik a játék, az elején még volt is bennem egy kis kárörvendés a bugok miatt, de ettől függetlenül szerintem nem érdemlik meg ezt a vendettát, ami most folyik. Röhej, hogy a befektetők perlik őket, általában ezek akik sürgetik a megjelenést. A pénzük biztosan megtérült, szép hasznuk lehetett rajta.
14.
Ooorky
#13: Mert minden hír alatt ugyanaz az xy ember tobzódik :D
13.
Hanoi
Miért van az, hogy minden cp2077 hír alatt ugyanaz az xy ember tobzódik, rendszerint a fikázókba beleállva, akiket abszolút nem izgat, hogy ki miért tartja jónak a játékot?
12.
MzperXD
A játék maga hatalmas élmény volt minden hibája ellenére! A reklámok alapján a nyílt világtól sokkal többet várt az ember, a történet kijátszása után unalmassá és fölöslegessé válik az egész.
10.
Neotechtr
#7: Nem hiszem, hogy mostanában viszont bárki is olvashatott volna tőlem ilyesmit. Már ezer éve annak.
9.
Neotechtr
#6: Szerintem azt most képtelen megcsinálni a CD. Az összes hatóság meg egy rakás per a nyakukban van, úgyhogy vélhetőleg azt sem tudják most, hogy hol vannak. Emiatt tuti késhet a "még idén megjelenő" next-gen verzió is, pláne úgy, hogy arra viszont már tényleg jó lenne valódi jó változásokat hozniuk a játékba. Szerintem, ha rajtuk múlik, akkor rendberakják a játékot. Viszont PC-n eddig is minden patch után jobb lett a teljesítmény. Oké, régi konzolon 27 fps lett a 25-ből, de biztosan sokat optimalizálnak, mert PC-n is csak csökken a gépigény. Amit nem vágok, hogy a felületek alá bespawnoló loot-ot hogy nem lehetett még kijavítani... Nem tudom ebből mit lehet kihozni még last genre, mert a PC verzió alapján a futás kód szuper perfekt, bekapcsolt rt mellett kiesik szemed, olyan szép és nem csak a 60 fps perfekt, hanem a frame pacing is. Tehát maga a kód biztosan jó, ott a gépek nem bírják. Ehhez képest azt várni a játékba, hogy hirtelen tetemes tartalmi, meg mindenféle változások, azaz további bővítések, textúrák, hangok, beszédek stb kerüljenek bele... ebben a helyzetben... és midemellett 30 % gyorsulás last genen... tall order. Sokan nem tudják miről beszélnek és figyeld meg, hogy milyen csalódottak lesznek, amikor kijön a peccs és csak hibajavítások lesznek benne. Szerintem a PS Store-ba való visszatérése is kérdéses. Bár én a helyükben azt mondanám, így hálából, hogy a PS megjelenés helyett mennyen inkább GP-be egy nagy kalap pénzért.
8.
TolokocsisIsBack
#5: Engedd el. Nekik nem tetszik. Nekik hig fos a jatek. Te tudod milyen jo, mert jatszottal ezzel. Neked bejon a gameplay, stilus stb. Ezeknek ez a leteleme, hogy fikazzak. En ha lehet tobbet nem is reagalok ilyen jellegu kommentekre semmit, tedd ezt te is. Menj es jatsz vele tovabb, ahogy en is teszem. Meg som millio mas ember is. ;)
7.
delphijos
#5: Mindenkinek van kriptonitja. Te is ezer éve vergődsz rajta hogy mekkora szemét fajta a “pléjsztésönös” aztán ugyanúgy nem változik semmi.
6.
Vis Major
#5: Pedig milyen jó lenne ha ezen játékosok "vergődése" csak fele annyit változtatna a játékon hogy amennyit hazudtak róla annak a felét valóban meg is valósítanák. :)
1.
Cole
Új kalandok? Hát ez nem volt elég?
Ez egy őrült! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...