Erős a PlayStation Now áprilisi felhozatala

  • Írta: szlav
  • 2021. április 5.
  • Akció
Nem aprózza el az áprilisi játékait a PlayStation Now. A Sony előfizetéses szolgáltatása két jókora AAA-kategóriás, kooperatív játékra kihegyezett címmel és egy kiváló indie játékkal bővíti a kínálatát.

Ebben a hónapban biztos, hogy nem fognak unatkozni a PlayStation Now előfizetői. Habár az szolgáltatás ezúttal csak három játékkal bővül, nincs okunk a szájhúzásra, hiszen elég komoly címekről van szó. Íme, ezek a címek érkeznek április 7-én:

A felhozatal legfrissebb darabja nem más, mint a Marvel's Avengers. Habár a Square Enix szuperhősös játéka nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a kampánya egy végigjátszást mindenképpen megérdemel, ráadásul a next-gen frissítéseknek és Hawkeye új fejezetének köszönhetően az időzítés is nagyszerű.

A hónap második nagy ütőkártyája a Borderlands 3, amely 2019 nyara óta zakatol megállíthatatlanul. A Sony időzítése itt is makulátlan, hiszen április 8-án érkezik a Director's Cut, ami a csalóka név ellenére valójában a szezonbérlet második felét takarja. Jóllehet, a PlayStation Now az alapverziót kínálja, az azonban önmagával is óriási mennyiségű tartalmat jelent.

A sort a Hinterland Studio belsőnézetű túlélőjátéka, a The Long Dark zárja. Az ezzel járó stigma azonban ne vezessen félre bennünket, itt ugyanis a túlélés nem csupán egy hangzatos jelző. Kanada fagyos, északi erdejeit járva a legnagyobb ellenfelünk maga a hideg lesz, így előbb-utóbb megtanuljuk majd tisztelni a természet erejét.

2.
Effecta
Tényleg nem vágom minek írjátok, ha számunkra trükközés nélkül elérhetetlen.
1.
DominikHungary
franko, kar, hogy Magyarország.on, me,g mindig kurv.ra nem lehet ra elofizetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...