Májusban érkezik a Days Gone PC-re

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Pontos megjelenési dátumot kapott a Bend Studio legutóbbi zombis játéka, a Days Gone PC-s portja. A bejelentés mellé egy friss trailer is érkezett, amiben a cím PC-s extráit leshetjük meg mozgás közben.

Miközben egyik szemünk sír, hiszen gyakorlatilag már biztos, hogy nem készül el a Days Gone folytatása, addig a másik nevet, mivel kicsivel több mint egy hónap múlva, május 18-án befut a Bend Studio akció-kalandjátékának PC-s portja.

A PC-s kiadás természetesen az összes elérhető kihívást és skint, valamint a Survival és a New Game Plus módot tartalmazza. A Days Gone PC-n ezenkívül támogatni fogja az ultra-wide monitorokat, valamint, ha bírja a gépünk, akkor még a PS5-ös verziónál is részletesebb látványt préselhetünk ki belőle, annyi fps-sel, amennyit csak ki tud izzadni magából a videokártyánk. Ennek persze a másik végletét is elérhetjük majd, amennyiben egy szerényebb konfig dolgozik az asztalunk alatt.

A Super Resolution Photo Mode pedig szintén a PC-s port exkluzív kiváltásága lesz, aminek a segítségével minden eddiginél részletesebb képeket készíthetünk majd Oregon zombifertőzött tájairól.

17.
17.
delphijos
#16: Jó, azért ez nem ilyen egyszerű. Ehhez sokszor ÓRIÁSI SZERENCSE is kell. Sokszor ( és ezt most nem konkrétan erre a címre értem ) teljesen indokolatlanul lesz valami felkapott, és ugyanúgy egy rohadt jó játék is megy a süllyesztőbe, mert vagy rosszkor jelent meg, vagy valamiért nem kapja fel a net, de ez néha tényleg random, és nem mindig a minőségen múlik. Egy nagy kiadó meg erre nem tesz fel egy nagy büdzséből készült AAA címet.
16.
16.
crytek
#15: Valheim egy nagyon kicsi studió még félkész játéka az a lassan 7 millió világsiker.. És ezen is látszik ilyen nagy cégek féle az ürbe is a plakátot felküldjük több tíz milliót érő marketing full felesleges. Ma az ember a neten éli az életét nem tudsz felmenni sehova úgy (jó pár hivatalos oldalra igen) ahol ne tolja az arcodba a reklámokat. Ennél nagyobb reklám meg kevés van ami ilyen olcsó mint az internet

Valheimről is kiadásáig volt 1-2 cikk azt szevasz...most világsiker..és nem haknizták vele végig a világot szimplán a net felkapta ahogy kell egy jó játéknál.

Csak a nagy cégekkel az a baj ,hogy azt hiszik ha nem ölnek 50-100 millió $-kat a fos reklámokra már ismeretlen lesz a játékuk...nagy tévedés ami nekik komoly pénzbe kerül ,aztán meg sírnak hogy jaj már 3 milliót adtunk el de a reklámbüdzsét is alig hozta vissza.. mert ezek csak ezt tudják sírni mert költeni a faszságra a pénzeket.
15.
15.
delphijos
#9: Nem értem, az hogy mennyi megy el egy játékból az csak egy adat. Egy “ocsóért” fejlesztett játéknál, ahol marketing költség is alig van akar 1-2 mila is nagy siker. Egy Valheim 6 milával ( lehet már több ) óriási siker. De ha egy CP2077-ből ( ahol még nálunk is tele voltak a buszmegállók plakátokkal ) 5-6 mila totál bukás lett volna.... A Sony a hosszadalmas fejlesztési időre, meg a költségekre “panaszkodott”. Nem arra hogy szar lett. Azt meg hogy mennyire volt sikeres csak ők tudják. Csak az eladási számokból erre következtetni.....
14.
14.
delphijos
#4: Én nem vagyok “PS tábor” de a State of Decay nem jött be. A kettőt néztem meg a GP miatt. Lehet csak az én fura ízlésem az oka.
11.
11.
markoci555
lehet azt mondani, hogy ömlenek/ömlöttek a zombis játékok, de rohadt kevés efféle stílusú játék van, ami jó is... Dying Light kiemelkedik, de azon kívül sz***os repetitív State of Decay-el kellet beérnem a Zombie Island után, ez iszonyatosan hiánypótló lesz számomra
10.
10.
godach
#6: Nos, nekem elég nehéz elfogulatlanul véleményt nyilvánítanom, mert élek és halok a zombis témáért, de tényleg azt tudom mondani, hogy a State of Decay után szerintem ez egy 5A-s játék volt. Tisztán emlékszem, hogy az első 10 órában a közelébe sem mentem a hordáknak, ha véletlen megláttam őket közeledni, akkor szépen elbújtam és kivártam míg vonulnak, esznek, isznak. Olyan félelmetesek voltak, hogy kajak beleélted magad és nem foglalkoztál azzal, hogy ezt vissza lehet tölteni mert egyszer is elég volt ha felzabálnak.

A motort mondták nagyon, de szerintem tényleg olyan jármű, mint egy szerepjátékban. Sokat fejlődik veled együtt a végére és tényleg azt érzed, hogy akár még fütyülhetnél is neki. A harc is ilyen (közel és lőfegyver) a kraftolás is és minden. Hosszú órákba telik, mire mindent kitanulsz de nem görcsösen erőlteti rád a játék már az első fél órában, hogy csak kapkodd a fejed.

Aztán, mire minden patent, már nem hogy fosol, hanem élvezettel mész neki a hordáknak és vigyorogva ereszted az ólmot. Szerintem nagyszerű játék, szereposztásban, párbeszédekben, mindenben. Nem akarja a világot megváltani senki és nem az van, hogy az utolsó paraszt is szívhez szóló monológokat mond. Olyan (hihető) az egész. No de majd eldől, nektek mennyire fog tetszeni.
9.
9.
kryszisz
#3: Khm...lásd Sony, akinek ez bukás volt az 5 (vagy mennyi) millájával. Amúgy meg fasza játék nagyon, közel sem hibátlan (kb. reális az az átlag 7 pont), de pont egy folytatással tudták volna javítani a gyermekbetegségeket. Kíváncsi leszek milyen úton folytatja a cég (mármint a Sony), de ezek a mostani fejlemények nagyon nem tetszetősek:/
8.
8.
LGHDTV+
Amikor még megjelent nem vettem meg mert sokan sírtak hogy nem jó, de kb 2 hónappal a megjelenés után megvettem mert unatkoztam és érdekelt is a játék. Azóta ez lett a kedvenc PS4 játékom. Nem olyan jó mint sztori, karakterek etc mint pl egy God of War ami szerintem a PS4 legjobb játéka. De ezzel szórakoztam a legtöbbet miközben játszottam.
PCs verzióval nem követem el ezt a hibát. Ment is rá ma az előrendelés.
7.
7.
DarkLord
Nemrég kezdtem el játszani vele a ps plus "ajándék" miatt, de lehet félrerakom, mert 19.-én adják, majd a Horizon-t és az jobban érdekel és utána folytatom, majd ezt. Pár órát már beleraktam. Nekem a zombi téma nem megy, de szerencsére itt van történet is hozzá, a táj a látvány elég szép a játékmenet meg olyan, amilyen...nem vészes az sem csak nem húzza be az embert annyira, bár írták több helyen, hogy adni kell neki időt, mire beránt, lehet, majd most jön az a rész és akkor kitolom, mielőtt belevágok a Horizon-ba (bár ott meg a robot dolgok nem mozgatnak :D szóval anno ezért nem vettem meg egyik játékot sem, mert mindkettőben van, ami engem nem vonz zombik vs. robotok).
6.
6.
#4: Ezt pl egy valid ajánlásnak veszem.
5.
5.
#3: Meg valakinek nincs rá pénze. Minden esetre, ha jó minőségű PC portokat adnának ki, abban hosszú távon látnék jövőt. De ki tudja, nem igaz, hiszen másról sem szól a sajtó, mint hogy a nóti multi játékot fejleszt, a Days Gone csapat multi játékot fejleszt?

A szoni utolsó hibája lesz, ha magukra hagyják a single player játékosokat, akik most még totál mellettük állnak. Vannak már várós címek, mint Avowed és hasonlók, mint Age of 4, Flight Simulator (új) de ezek már nulla esély PS-re nem is beszélve a komolykodós és az arcade Motorsport/Horizon szériákról. Majd meglátjuk, hogy mire kell nekik most a lóvé.
4.
4.
godach
Remélem siker lesz. Stílusában nincs PC-n csak a State of Decay és bár én azzal is jól elvoltam, nem értek egyet a PS táborral, hogy ez gyengus játék lenne. Remélem kihozzák maximumra a portot, és olyan jól fognak páran szórakozni, mint ahogyan én. Nekem maradandó élmény volt.
3.
3.
crytek
#1: Már csak azt kéne tudni kinek mi a siker... Mert van aki 1 milliónál örül mint majom a farkának atom siker vannak akik meg 5 millánál nem akarnak semmi többet mert totál bukás...
2.
2.
1.
1.
Azt tudjátok, hogy most a PC-s verzió sikerén is múlhat a folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...