E3 2021: Íme, a következő Ubisoft Forward dátuma

  • Írta: gorien
  • 2021. április 16.
  • Rendezvény
Link másolása
A Ubisoft tavaly rendezte meg először a Ubisoft Forwardot, akkor azért, hogy az E3 után maradt űrt kitöltse. Az idei eseménnyel már úgy készültek, hogy az a digitális formában visszatérő E3-mal együtt érkezzen.

Amikor az ESA tavaly a koronavírus-járvány miatt lefújta az E3-at, több kiadó saját digitális műsorral készült annak a helyén, így tett a Ubisoft is. A Ubisoft Forward-formula bevált, ősszel is megfuttatták egyszer, és idén sem hagyják el – igaz, ezúttal már nem önálló esemény lesz, hanem az E3 2021 rendezvényláncolatának része.

A Ubisoft bejelentése a dátumnál több információt egyelőre nem tartalmaz, de azt legalább tudjuk, hogy június 12-én, magyar idő szerint 21 órakor számíthatunk rá. Noha nem tudni, mely játékok lesznek majd jelen a rendezvényen, találgatni (avagy reménykedni) persze lehet.

Az utóbbi időben elhalasztották a Far Cry 6 és a Rainbow Six: Parasite megjelenését, de a Riders Republicot és a Prince of Persia remake-jét is – ezek mind jó jelöltek lennének a szereplésre. Esetleg végre elárulnak valamit a Ubisoftnál hegesztett Star Wars-játékról?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...