Prison Architect - éljen a rehabilitáció!

  • Írta: gorien
  • 2021. május 23.
  • Letöltés
Link másolása
A börtönön túl is van élet, erről szól a Prison Architect ötödik kiegészítője. A Second Chancesben esélyt adhatunk a börtönlakóknak, hogy terápiákon és kezeléseken való részvétellel, valamint szakmatanulással visszautat leljenek a társadalomba.

A Prison Architectben már lassan hat éve építgetjük, szépítgetjük a legjobb, legbiztonságosabb és legjövedelmezőbb börtönt. A célunkban változatos kiegészítők segítenek azóta is, a komplexumot például már szigetre is építhetjük, vagy épp elküldhetjük a rabokat kertészkedni. A legújabb kiegészítő azonban a börtönlakók rehabilitálását célozza.

Ez elsőre ugyan kontraproduktívnak hangzik (elvégre a rabok után kapunk támogatást), azonban ha minél több bűnözőt építünk vissza a társadalomba, azt is jutalmazzák monetárisan. A rehabilitációhoz elküldhetjük az elítélteket állatterápiára vagy dühkezelési foglalkozásra, a pékségben dolgosak is lehetnek, és még a fizetésüket is szabályozhatjuk – sőt, akár azzal is ösztönözhetjük őket a tanulásra, hogy jó magaviselet esetén csökkentjük a büntetésüket.

A Second Chances kiegészítő június 16-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, Nintendo Switchre viszont kicsit késve, június 29-án talál el.

1.
1.
markoci555
for your crimes i shall sentence you to a two year course of javascript

elég rég játszottam vele, itt lenne az ideje újra elővenni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...