The Last of Us-sorozat - Marlene a régi lesz

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb névvel bővült a The Last of Us-sorozat színészgárdája, ezúttal ráadásul egy ismerős színésznővel erősített az adaptáció: Marlene-t az eredeti megformálója játssza majd élőszereplős formában is.

Miután nyáron veszi kezdetét az HBO-féle The Last of Us-sorozat forgatása, aligha meglepő, hogy egyre többet tudunk az adaptáció színészgárdájáról: most éppen arról számolt be a The Hollywood Reporter, hogy a Fireflies vezetőjét, Marlene-t az a Merle Dandridge alakítja majd, aki már a játékokban is megszólaltatta a karaktert.

A sorozat az első rész adaptációja lesz alapvetően, és bár a történet eltérhet a játékétól, Marlene-nek így is kiemelt szerep jut majd valószínűleg. Dandridge, aki a Half-Life 2 Alyx Vance-eként is ismerős lehet, olyan színészekhez csatlakozott ezzel, mint Bella Ramsey (Ellie), Pedro Pascal (Joel) és Gabriel Luna (Tommy). A forgatókönyvet a Csernobilt is jegyző Craig Mazin írja.

1.
1.
kryszisz
Na, ebbe most tényleg csak az fog tudni belekötni, aki mindenáron bele is akar. Adja az ég, hogy valami jó süljön ki ebből az egészből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...