E3 2021: The Witcher - mozgásban a második évad

  • Írta: szlav
  • 2021. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Mi is tűkön ülve várjuk már a The Witcher második szezonját, és habár a Netflix Geeked Week műsorán végre levetítették az első mozgóképeket, hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy jóllaktunk velük.

Még a Netflix Geeked Week házigazdái is cikinek érezték, hogy csak egy alig pármásodperces montázst mutattak a Vaják második évadjából - olyannyira, hogy egymás után háromszor is levetítették azt. A legnagyobb rajongók máris nekifoghatnak a látottak dekódolásának, mindenki másnak pedig itt egy kis Ciri:

A nyár azonban ezzel nem ér véget új The Witcher-hírek nélkül, a műsor végén ugyanis bejelentették, hogy a CD Projekt RED és a Netflix július 9-én egy közös eseménnyel tér vissza. Egyelőre nem tudni, hogy a Witcherconnak nevezett előadás pontosan mit tartogat majd, de mivel több spin-off sorozat is készülőben van, nem lepődnénk meg, ha a fősodor mellett más újdonságokról is érkeznének látnivalók.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

7.
7.
ABorealis27
#5: Yennefer castingja rosszabb nem nagyon lehetett volna szerintem. Buta a tekintete és nincs semmilyen karizmája. Mindennek el tudom képzelni, csak nem varázslónőnek.
Ja, persze baromi jó alakja van. Csak az kevés a szerephez.
Mellesleg szerintem borzalmas színész.
Na, szóval nagyon nem jön be a nő :).
2.
2.
hedzsooo
*Holnap kapja az első rendes előzetesét, trailer-t a 2. évad
1.
1.
Hab
Hogy én mennyire utálom, hogy már a trailer-eknek is kell egy kedvcsináló. Arról nem is beszélve amikor a trailer elején egy 3-4 másodperces snittben, megmutatják mi lesz a trailerben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...