E3 2021: The Witcher - mozgásban a második évad

  • Írta: szlav
  • 2021. június 11.
  • Cooltúra
Mi is tűkön ülve várjuk már a The Witcher második szezonját, és habár a Netflix Geeked Week műsorán végre levetítették az első mozgóképeket, hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy jóllaktunk velük.

Még a Netflix Geeked Week házigazdái is cikinek érezték, hogy csak egy alig pármásodperces montázst mutattak a Vaják második évadjából - olyannyira, hogy egymás után háromszor is levetítették azt. A legnagyobb rajongók máris nekifoghatnak a látottak dekódolásának, mindenki másnak pedig itt egy kis Ciri:

A nyár azonban ezzel nem ér véget új The Witcher-hírek nélkül, a műsor végén ugyanis bejelentették, hogy a CD Projekt RED és a Netflix július 9-én egy közös eseménnyel tér vissza. Egyelőre nem tudni, hogy a Witcherconnak nevezett előadás pontosan mit tartogat majd, de mivel több spin-off sorozat is készülőben van, nem lepődnénk meg, ha a fősodor mellett más újdonságokról is érkeznének látnivalók.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

9.
NemecsekErno
#5: Igen, ezért is kérdeztem a játékot és nem a könyvet.

Mert a játék alapján csak Cavil az, akire ráillik Geralt szerepe, az összes több számomra mellényúlás.
Ráadásul bár látszik az erölködés meg a pénz amit a Netflix beleölt, mégis az egésznek olyan B-kategóriás feelingje van.
Batey meg Jaskier-ként kifejezetten idegesitő.

Jól van akkor, ezek szerint nem csak én vagyok vele igy, van még tehát remény.
7.
ABorealis27
#5: Yennefer castingja rosszabb nem nagyon lehetett volna szerintem. Buta a tekintete és nincs semmilyen karizmája. Mindennek el tudom képzelni, csak nem varázslónőnek.
Ja, persze baromi jó alakja van. Csak az kevés a szerephez.
Mellesleg szerintem borzalmas színész.
Na, szóval nagyon nem jön be a nő :).
6.
Geribácsi
#3: Húzzad bátran apukám.
5.
kryszisz
#3: Kveszcsön: Mégis mi a francnak kellene visszaadnia bármit is a játékból, mikor a sorozat a könyvet adaptálja? Amúgy tény, hogy voltak hibái az első évadnak, és a casting is elcsúszott pár helyen (na nem a főbb szereplők tekintetében, ott szerintem mindegyik színész telitalálat), de lesz még idő bőven, hogy ezeket javítsák, a második évad alapból dupla büdzséből készül, az alapanyag pedig adott még jó darabig. Csak aztán nehogy ezt is lelője a Netflix 2 évad után, ahhoz nagyon ért.
3.
NemecsekErno
Csak én vagyok úgy vele azok közül, akik végigcsinálták a Witcher 3-at a DLC-kkel együtt, hogy ez a sorozat semmit nem ad vissza a játékból, csak egy béna erölködésnek tűnik az egész?

Mert ha igen, akkor meghúzom maga...
2.
hedzsooo
*Holnap kapja az első rendes előzetesét, trailer-t a 2. évad
1.
Hab
Hogy én mennyire utálom, hogy már a trailer-eknek is kell egy kedvcsináló. Arról nem is beszélve amikor a trailer elején egy 3-4 másodperces snittben, megmutatják mi lesz a trailerben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...