A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

  • Írta: gorien
  • 2021. június 8.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.

A Zer0Bytes nevezetű Twitter-felhasználónak hála hírt kaptunk egy BattleCatre keresztelt projektről, amely a Ubisoft istállójában készül, és egy multiplayer cím lesz, amely a különböző Tom Clancy-játékok szereplőit ereszti össze. A Zer0Bytes által kiszivárogtatott képek már nem elérhetőek, de néhány információ így is megmaradt az interneten, amelyek alapján valamiféle kép kirajzolódhat abból, mit takar a játék.

Négy csoportról tudunk egyelőre, amelyek visszaköszönnek a Ubisoft korábbi játékaiból, ezek a Splinter Cells Echelonja, a Ghost Recon: Breakpoint Wolvesja, valamint a The Divisionből a Cleanerek és az Outcastek. Mindegyik szervezet egyedi képességeket kapna: az Echelon tagjai láthatatlanok maradnak a radaron, a Wolves-tagok extra védelemmel rendelkeznek, az Outcasteknek pedig van egy képessége, amellyel egy időre megakadályozhatják a társaik halálát.

A szivárogtatásban két játékmód is szóba kerül: az Escortban el kell kísérni valamit egy célzónába, amit a másik csapat megállítani próbál, míg a Ringleaderben a lelőtt játékosokból hulló gyűrűket kell gyűjtögetni.

A BattleCat (ami nagy eséllyel csak munkacím) még a fejlesztés korai szakaszában jár, Zer0Bytes szerint januárban kezdték tesztelni, így nem valószínű, hogy hallanánk róla a június 12-i Ubisoft Forwardon

A műsornak egyébként a The Division-franchise is hiányzója lesz, ezt a minap erősítették meg a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...