A Team 17 karolja fel a Batora: Lost Havent

  • Írta: gorien
  • 2021. június 25.
  • Hír
Link másolása
A Batora: Lost Havenben a Föld megmentéséért kell küzdenünk egy interplanetáris kalandban. Az akciót fizikai és mentális síkon is vívjuk majd, de a tetteink következményeire is oda kell figyelnünk.

A Remothered: Tormented Fathers és a Remothered: Broken Porcelain mögött is álló Stormind Games következő játéka sokat forgolódott az idei E3-on: a Guerrilla Collective és a Future Games Show műsorában is képviseltette magát. Ennek az apropója egyebek mellett a július 21-én kezdődő zárt alfateszt volt, amelyre már lehet jelentkezni.

A Batora: Lost Havenben egy fiatal lányt irányítunk, aki a Föld pusztulásakor annak egyedüli reményévé válik. Különleges képessége révén, amellyel képes átlépni a fizikairól a mentális síkra, nemcsak fejtörők megoldására alkalmas, de pörgős harcokban is részt vesz majd – a harcrendszer a hack-and-slash és a twin-stick shooter alkotásokból is merít. A történetet nemlineáris, interaktív módon fedezhetjük majd fel, hiszen a döntéseinknek súlyos következményei is lehetnek.

A Batora: Lost Haven kiadását a Team 17 vállalta magára, ők hozzák el a játékot PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re 2022-ben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...