Így fest a WitcherCon menetrendje

  • Írta: szlav
  • 2021. június 29.
  • Rendezvény
Link másolása
A CD Projekt RED és a Netflix a jövő hétvégét a hivatásos szörnyvadászoknak szenteli. Az első WitcherCon egy kiadós livestreammel jelentkezik majd, melynek menetrendjét már most áttekinthetjük.

Sajnos ahogy azt korábban már említettük, nem hoz új játékbejelentést a WitcherCon, így hiába várjuk a The Witcher 4 leleplezését, de ennek ellenére is érdemes lesz figyelemmel követnünk a Netflix és a CD Projekt RED adását. A Netflixen, a YouTube-on és a Twitchen is követhető közvetítés ugyanis mélyebben elmerül majd a franchise részleteiben, legyen szó a játékokról, a Netflix élőszereplős sorozatáról vagy éppen a készülőben lévő spinoffokról.

Habár hivatalosan két napig tart az esemény, valójában elég egyetlen nagy streamre készülnünk, július 10-én ugyanis csak ismétlik majd az egy nappal korábbi élő adást. A menetrend szerint a televíziós sorozat nagy panelja nyitja majd az eseményt, melyet a CD Projekt RED videojátékos műsorai követnek. Ezután egy afféle kibeszélőt/triviaműsort láthatunk, végül pedig Henry Cavill saját szekciója zárja az online rendezvényt.

Az első közvetítés július 9-én, magyar idő szerint 19 órakor startol, de ha lecsúsztok róla, akkor július 10-én, éjjel 3 órától elcsíphetitek az újrázást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...