Nem hoz játékbejelentést a WitcherCon

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 25.
  • Hír
Link másolása
A jövő hónapban rendezik meg az első WitcherCont, amely a The Witcher-sorozatot hivatott megünnepelni a rajongók társaságában. Habár számíthatunk meglepetésekre, játékbejelentéseket nem hoz majd az esemény.

Noha a CD Projekt RED nem csinál titkot belőle, hogy a Cyberpunk 2077 után belevág az új The Witcher-játék munkálataiba, ez a projekt biztosan nem kerül elő a július 9-én esedékes WitcherConon; maguk a szervezők szögezik le a hivatalos weboldalon, hogy nem lesznek játékbejelentések a műsorban.

A digitális rendezvényt még a Netflix Geeked Week apropóján jelentették be: a streamingszolgáltató és a lengyel fejlesztőcég közös eseménye a The Witcher-sorozatot hivatott ünnepelni, és a fentiek ellenére "izgalmas híreket, bemutatókat és néhány meglepetést" is ígér. Az előzetes hírek szerint kulisszák mögötti anyagokra számíthatunk a játékok és a Netflix-széria kapcsán, és interaktív panelbeszélgetéseket is tartanak - ezek egyikén Henry Cavill is részt vesz majd.

A műsort kétszer is adásba teszik majd, mindkét esetben "egyedi, exkluzív tartalmakkal", az eseményeket a Netflixen, a YouTube-on és a Twitchen is követhetjük: első alkalommal július 9-én, magyar idő szerint 19 órától, másodszor pedig július 10-én, éjjel 3 órától.

A fenti teaser tanúsága szerint egyébként a Netflix-féle The Witcher-sorozat második évada biztosan terítékre kerül majd, de a szolgáltatónál amúgy is több The Witcher-projekt készül - talán ezekről is szót ejtenek. És bár játékbejelentések nem lesznek, az nem elképzelhetetlen, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen verzióit megmutatják a nagyközönségnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...