Mit tartogat a PlayStation Plus júliusra?

  • Írta: gorien
  • 2021. június 30.
  • Akció
Link másolása
A PlayStation Plus-előfizetésünk mellé júliusban is bezsebelhetünk néhány játékot. A birkózók ringjébe, egy pestis lepte királyságba vagy változatos harcterekre vágyunk? A jövő havi kínálatban talán meglelhetjük a kedvünkre valót.

Júliusban sem maradnak megszerezhető játékok nélkül a PlayStation Plus-előfizetők. Az elmúlt hónapokhoz hasonlóan ismét három új alkotás bukkan fel a kínálatban, bár ezúttal egy kis csavar is fért bele – a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown visszatér júniusból, hogy egészen augusztus 2-ig a miénk lehessen PS4-en.

A három tényleges újdonság közül csak a PlayStation 5-ösök férhetnek hozzá Amicia és Hugo rémületes kalandjához a pestissel sújtott Franciaországban – az A Plague Tale: Innocence történetesen július 6-án kapja meg az  újgenerációs változatát. A PlayStation 4-esek lőfegyvert ragadhatnak a Call of Duty: Black Ops 4-ben akár más játékosok, akár zombik ellen, illetve birkózónak is beállhatnak a WWE 2K Battlegroundsban, ha nem bánják a sportág arcade-osabb megközelítését.

13.
13.
Norbiii
Mazlim van, vegre! A tesos jatekot akartam es tessek. :)
12.
12.
crytek
#11: Minden jönne mindenre.. Kész én nyertem :)
11.
11.
ZsozeApa
#10: Az igazi profit maximalizálás majd ps5-ön vagy 6-on a gamepass lesz.Mindkét cégnek megérné! ;)
10.
10.
crytek
#8: És a humble choice meg szintén ezekből :)

Szóval hamarosan jön majd oda is a Plague..
Nem mellesleg ez elég egyértelmű. Kapják a zseton innen, kapják onnan, majd egy harmadik helyről mindenzt az egyéni eladásokon felül. Fullosan megéri ez kb így lehet maxolni a profitot..
9.
9.
Faint1993
#7: Annyit javítanék, hogy a ps+ játékokat nem automatikusan kapod meg, habem rájuk kerül egy 100%os akció, és "meg kell venned" őket 0Ft-ért.

Ha pc-n nézed a ps store-t, van egy külön menüpont ahova mindig kiteszik az adott havi ingyenes játékokat
8.
8.
maktub
A PS+ mintha direkt a Game Passból válogatna játékokat.
7.
7.
JohnSpartan
#1: Ha van PS Plus takságod havonta megkapod azt a felhozatalt amit kínálnak (ez általában 3 játék) + akciósan is hozzá juthatsz eggyes játékokhoz. PS storban van egy Plus menüpont, ott mindent megtalálsz ami hozzá tartozik. De a főmenüben is megtalálod ball oldalt ha előfizető vagy.

A másik hogy a PS5-ös jàtékokat is megkapod ha PS4-ed van csak nyilvàn azokat majd csak PS5-ön tudod majd játszani ha lesz a jövőben.
6.
6.
Shao Kahn
#3: Hoppá, elfelejtettem hozzátenni hogy ps4-re gondolok.
5.
5.
Tibi80
De remek...pedig mennyire örültem, hogy legalább az egyik címnek lesz értelme a kínálatban, erre kiderül,.hogy az csak a PS5-ös játékosok kiváltsága... multiplayer lövölde meg pankráció??? Brrrr....most sajnos ez sem jött be nekem, mint a múlt havi verzió.... :(

Pedig a Plague Tale-t azt nagyon kipróbáltam volna...ez van...vagy megvan amit felraknak, vagy olyan lesz a free game ami nem érdekel....ez most nem egy sikerszéria a részemről..persze biztos lesz sok ember aki nagyon fog ennek is örülni...jó nekik.. XD
3.
3.
crytek
#2: Gondolom meg akarja venni. Legalábbis én ezt vettem ki abból amit leírt.
PS-en nem tudom hogy van de boxon a free gold címeknél ott van egyből a vásárlás lehetősége is. De ez gondolom ps-en is így van..
2.
2.
Darksiders84
#1: Mit akarsz fizetni ,ha van fizetve Ps+od?
1.
1.
Shao Kahn
Tudja valaki hogyan kell használni a playstation plust? A mai napig nem értem hogyan kell fizetni benne a játékokért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...