Év végén rajtol az új The Witcher-évad, itt a trailer is

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegnap este megtartották az első WitcherCont, amely bőven hozott érdekességeket a rajongók számára. Különösen a netflixes The Witcher-sorozat második évada kapott nagy figyelmet: itt premierdátum és az első trailer is!

Megérte végigülni a WitcherCon közvetítését tegnap, hiszen a műsor bőven tartogatott izgalmat a rajongók, különösen a netflixes adaptáció kedvelői számára. Lássuk a fontosabb bejelentéseket!

The Witcher-sorozat - premierdátumot és trailert kapott a folytatás

A Netflix bejelentette, hogy december 17-én kerül fel a kínálatába a The Witcher-sorozat második évada, a jó hír mellé pedig megkaptuk az első előzetest is. A történet folytatásában Geralt és Ciri kalandjai közösen folytatódnak, a lány kiképzése során pedig meglátogatjuk Kaer Morhen erődjét is.

A Netflix ezzel párhuzamosan közzétette a második évad epizódjainak címeit, egyedül a fináléét őrzik hét lakat alatt - valószínűleg nem véletlenül. A további látnivalók közül ajánljuk a figyelmetekbe az alábbi képeket, ezek közül az egyiken Lambertet láthatjuk Ciri társaságában, míg a másikon Jaskiert leshetjük meg jelenlegi formájában. Ezenkívül a készítők már egy új szörny érkezését is megerősítették: ő nem más, mint a The Witcher 3: Wild Huntból is ismerős Leshy.


Új tartalmakkal frissül a The Witcher 3: Wild Hunt

Ha már szóba jött a legutóbbi játék: noha a WitcherCon a korábbi ígéreteknek megfelelően nem hozott bejelentést, az időközben kanadai stúdióval erősítő CD Projekt RED a várakozásoknak megfelelően szót ejtett a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változatáról.

Oké, túl sok konkrétumot nem kaptunk, a lengyelek mindössze annyit erősítettek meg, hogy a next-gen kiadás még idén megjelenik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, a meglévő játékosok pedig ingyenesen frissíthetnek majd rá.

Ezzel párhuzamosan a fejlesztők olyan ingyenes tartalmakkal is előrukkolnak majd a játékhoz, amelyeket a netflixes sorozat inspirált - hogy ez pontosan mit jelent, azt még nem tudjuk, de a játék dobozképét ennek megfelelően frissítik:

Augusztusban jön a The Witcher: Nightmare of the Wolf

Végül a The Witcher: Nightmare of the Wolfhoz is érkezett egy dátum: a Netflix gyártásában készülő animációs film Vesemir történetét dolgozza majd fel, és augusztus 23-tól érhetjük el a szolgáltató felhozatalában. Egy rövid teasert is levetítettek belőle, íme:

1.
1.
hedzsooo
Nagyon kiraly bejelentesek, ismet Witcher-lazban teljesen, juheee! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...