Friss traileren a The Witcher: Nightmare of the Wolf

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Közel egy hónap, és végre megjelenik a Netflix kínálatába a fiatal Vesemir kalandjait feldolgozó The Witcher: Nightmare of the Wolf anime, ami most egy vadonatúj előzetessel igyekszik felkelteni az érdeklődésünket.

A legutóbbi WitcherConon megtudtuk (sok egyéb, a The Witcher-frencsájzt érintő újdonság mellett), hogy augusztus 23-án kerül fel a Netflix digitális polcára a The Witcher: Nightmare of the Wolf, amiben a főszerepet Geralt mestere, Vesemir kapja majd. A sorozat most egy látványos trailerrel jelentkezett, amiben rengeteg ismerős rémség felbukkan majd, valamint mindenki megnyugodhat: a Nightmare of the Wolf sem marad fürdőkádas jelenet nélkül.

Az animációs szériában azonban visszarepülünk az időben, és a Farkas-iskola sokat megélt veterán vajákját ezúttal a fiatal éveiben láthatjuk majd viszont. Vesemir hangját a netflixes Castlevania Hectora, Theo James kölcsönzi, de felcsendül a sorozatban Lara Pulvert hangja, mint Tetra, Graham McTavish baritonja, mint Deglan és Mary McDonnell orgánuma is, aki Lady Zerbstet alakítja majd.

1.
1.
andrys3
Szóval a Castleveniát Witcher kölsővel folytatják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...