Két ingyenes játékkal ünnepel a THQ Nordic

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 17.
  • Akció
Link másolása
Ma este egy kiadós műsorral ünnepli majd a THQ Nordic a tizedik születésnapját. Az eseményen hat új játékot is bejelentenek, de az osztrák kiadó már most megkezdte a rajongók kényeztetését, így két ingyenes játékot is kaptunk.

Ahogy arról korábban megemlékeztünk, ma este saját digitális konferenciával jelentkezik a THQ Nordic. A korábban Nordic Games néven ismert kiadó idén ünnepli tizedik születésnapját, a jeles eseményt pedig hat új játék bejelentésével teszik teljessé. Ebből egy már le is lepleződött, a PlayStation hivatalos Twitter-fiókjára ugyanis véletlenül idő előtt lőtték fel a Destroy All Humans! 2 felújított kiadásának, a Reprobednak a bejelentését és első előzetesét.

De az ünneplés nem teljes leárazott játékok, illetve ingyenesen osztogatott címek nélkül. Utóbbiból kettőt is bezsebelhetnek a rajongók, méghozzá két klasszikusra tehetjük most rá a mancsunkat. Az egyik játék az 1994-ben megjelent Jagged Alliance - Gold Edition, míg a másik ajándék a 2006-ban bemutatott Titan Quest felújított változata, a Titan Quest - Anniversary Edition.

A műsor magyar idő szerint este 9 órakor veszi kezdetét, a házigazda pedig Geoff Keighley lesz.

2.
2.
joshfeed
A Jagged Alliance Gold már megvan rég Steamen, de gyerekkorom egyik legnagyobb játéka ami szerintem még ma is állja a sarat játékmenetben és sztoriban is :)
Aki teheti ne hagyja ki szerintem ezt az akciódús klasszikus gyöngyszemet ! A Deadly Games kiegészítő pedig hatalmas LAN élmény :)
1.
1.
DragonBleacPiece
De örülök a titan questnek, lesz mivel játszani a diablo 2 megjelenésig az egyetlen gamer ismerősömmel, jippííí :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...