Nagy siker lett a The Witcher-manga Kickstartere

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Ríviai Geralt a feudális Japánba utazik a CD Projekt RED készülő mangakötetében. A lengyelek a Kickstarteren is megfuttatták az ötletet, ahol majdnem nyolcszorosan túlteljesítette az eredetileg kitűzött célt.

A hó elején mi is megemlékeztünk róla, hogy a CD Projekt RED Kickstarter-kampányt indított legújabb ötletének, a The Witcher: Roninnak, amely egy Japánra koncentráló mangakötet lesz. A kezdeményezés már akkor is sikeresnek volt mondható (két óra alatt már el is érte az eredeti célt), de a fejlesztők tegnap a kampány végeztével is számot vetettek: közel 700 ezer eurót gyűjtöttek össze, ami minden meghirdetett extrát is fedez.

A mangakötet már a kampány indítása előtt is készen volt, a CD Projekt RED az érdeklődés felmérésére használta a Kickstartert, hogy megtudják „érdekelné-e a rajongókat ez az új koncepció – és ha igen, mennyire tehető különlegessé a gyűjtői kiadás”. A végső összeg bizonyára elég beszédes, így a százoldalas kötet mellé alternatív borítókat, kiegészítőtörténeteket és egy bestiáriumot is bezsebelhetnek a megfelelő támogatói opciók választói. A kötetek postázása 2022 januárjában veszi kezdetét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...