Valami készül a Layers of Fear háza táján

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 30.
  • Teaser
Link másolása
A Bloober Team számára a Layers of Fear volt az egyik úttörő játék, így nem csoda, hogy már egy folytatás is született hozzá. Egy rejtélyes kedvcsináló felbukkanása alapján úgy tűnik, hogy vissza fogunk még térni az őrült festők világába.

A lengyel Bloober Team számára a Layers of Fear hozta meg az áttörést 2016-ban, és ugyan a csapat másféle horrorjátékok irányába is kacsintgat (mint a Blair Witch vagy a The Medium), de az őrült festős kalandhoz is készítettek már egy folytatást. Nagyon úgy néz ki, hogy visszatérünk még ehhez a sorozathoz, legalábbis erről árulkodik a csapat által nyilvánosságra hozott teaser is.

A rövidke kedvcsináló inkább csak sejtet, de annyi kiderül belőle, hogy „a félelmed visszatér”, méghozzá 2022-ben. A videó tanúsága alapján az új projekt Unreal Engine 5-tel készül. Piotr Babiebo, a Bloober vezérigazgatója szerint azért időzítették a bejelentést a Tokyo Game Show idejére, mert számukra Japán a pszichológiai horrorjátékok bölcsője. Azt is elárulta, hogy emellett még két játékon dolgozik jelenleg a stúdió: egy még fejlesztés előtt áll, egynek már megkezdődtek a munkálatai.

2.
2.
joshfeed
1.
1.
crytek
Minden játékuk jó volt ,várjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...