Friss videókon a Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Írta: gorien
  • 2021. október 9.
  • Videó
Link másolása
Az Eidos Montréal kis lépésekben minden fontos szegmensét bemutatja a hónapban érkező Marvel's Guardians of the Galaxynek. A legújabb kedvcsinálók Cosmóról, az űrkutyáról, illetve a játék zenéiről szólnak.

A nyár eleji bemutatkozása óta szép lassan megismerjük a Marvel's Guardians of the Galaxy minden aspektusát. Láthattunk már kifejezetten PC-re kihegyezett előzetest, prezentálták a harc és a felfedezés lehetőségeit, és olyan fontosabb mellékszereplők is kaptak saját bemutatót, mint Lady Hellbender vagy Raker, a Nagy Egyesítő. A karaktervideók sorát bővíti az egyik új anyag, amely Cosmóról szól.

Cosmo a szovjet űrprogram részeként jutott ki a világűrbe, és azóta igazán magasra tört, hiszen jelenleg a Tudástér biztonsági főnöke, és még egy alomnyi űrkutyusa is van. Ha az Őrzők teljesíteni akarják küldetésüket, akkor bizony Cosmo jóindulatát is meg kell nyerniük.

A James Gunn-féle filmfeldolgozás óta azt is tudjuk, hogy nincs Galaxis Őrzői vagány zeneválogatás nélkül, és ezen az Eidos Montréal sem kíván változtatni. Sőt, az ő értelmezésükben Peter Quill a nevét gyerekkora egyik kedvenc bandája, a Star-Lord után vette fel – a nekik komponált egyik számot is meghallgathatjuk már.

A fejlesztők egy teljes lejátszási listát összeválogattak a nyolcvanas évek dalaiból, így a játékhoz írt Star-Lord számok mellett hallgathatjuk Rick Astley-t, Bonnie Tylert, Billy Idolt, a Mötley Crüe-t, a KISS-t vagy a Europe-ot is, miközben az űrben hősködünk. A streamerek kedvéért a jogdíjas dalok el is némíthatóak, de a zenék nemcsak aláfestésnek vannak: a Huddle mechanikának hála a harcokban is választhatunk talpalávalót, amelyek különféleképp fogják motiválni az Őrzőket.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re. Switchre aznap egy felhős változat érkezik, valamint a GeForce Now-n keresztül is játszható lesz a játék.

1.
1.
hedzsooo
Reszemrol ez 1 nagyon varos cimme notte ki magat, kb. az elso marveles jatek amit elorendeltem es kb. 200% hogy nem is fogom megbanni... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...