Itt az Uncharted-film hivatalos, teljes előzetese

  • Írta: gorien
  • 2021. október 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Tegnap már ugyan kiszivárgott egy teaser hozzá, de most kristálytiszta kiadásban is megnézhetjük a jövőre esedékes Uncharted-filmadaptáció első előzetesét. Nathan Drake egyértelműen készen áll, hogy végre meghódítsa a mozit is.

A tegnapi szivárgás után végre hivatalosan is, teljes egészében itt van a Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készülő Uncharted-filmadaptáció első előzetese. A hosszú éveken át kínlódó projekt tavaly kezdett el ténylegesen beindulni, amikor megírtuk, hogy a főgonoszt alakító Antonio Banderas és a végleges rendező, Ruben Fleischer is csatlakozott.

A Sony Pictures Entertainment, a PlayStation Productions és a Naughty Dog közreműködésével elkészülő film előzetese stílszerűen a PlayStationnél premierezett. Ruben Fleischer szerint az adaptáció „ugyanúgy készült a hardcore rajongóknak, mint a franchise-t eddig még nem ismerőknek, és mindkét tábor elégedett lehet ezzel a hihetetlenül szórakoztató, akciódús filmmel”.

Az Uncharted 2022. február 18-án érkezik, és úgy tűnik, kizárólag mozikba (azaz nem lesz streamingplatformos premierje is). Az előzetes nem felejt el megemlékezni a szeptemberben bejelentett, PC-re és PlayStation 5-re tartó Uncharted: Legacy of Thieves Collectionről sem.

11.
11.
A Fénybenjáró
Nem rossz, csak hát... Tom Holland...
7.
7.
Aanash
Talán egy kicsit izmosabb verzióban elfogadhatóbb lett volna a srác.
De győzzön meg róla, hogy jó választás volt a szerepre.
5.
5.
Nothing
#2: Nathan laza stílusához és humorához szerintem túl komoly és merev lenne Wahlberg, ráadásul korban (kinézetben) sem igazán stimmel. Holland meg pont a másik véglet: túl gyerekképű és máshogyan komikus, mint ND. Ha már mindenképpen egy ismertebb sztárral akarnám eladni a filmet, én mondjuk inkább Liam Hemsworth-re vagy Jerry Renner-re szavaztam volna. :)
4.
4.
mamgu
Inkàbb csinàltàk volna meg full cgi-be olcsòbb is lett volna. Ez a Nemecsek Ernő meg szànalmas.
3.
3.
Yanez
Van Uncharted hangulata, nagyon is, de Holland tényleg nem hozza Nathan figuráját.
2.
2.
DarkLord
Mark Wahlberg jobb Nathan lett volna szerintem... én szeretem az UC világát meg az ilyen nyomozgatós dolgokat, szóval, majd akkor nyilatkozom róla, ha láttam az egészet egyben.
1.
1.
Macifasz
Ahhoz képest, hogy azt mondták, ez egy teljesen új, fiatalkori Nathan kaland lesz, kb. minden második jelenete a 3. és a 4. részből van átemelve. :-D Nem mellesleg semmi Uncharted hangulata nincs, Holland pedig olyan szinten nem tudja visszaadni Nathan stílusát, hogy az már fáj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...