Cyberpunk 2077 - idén már nem kap több update-et

  • Írta: gorien
  • 2021. október 29.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED frissítette a Cyberpunk 2077-hez kiadott roadmapjét. Ebből kiderül, hogy nemcsak a next-gen update csúszott át jövőre, de már egyéb tartalmi frissítést sem fog kapni a játék idén.

Tavaly nem startolt zökkenőmentesen a Cyberpunk 2077, ám a CD Projekt RED tartotta magát az adott szavához, és azóta is dolgozott rajta, hogy kigyomlálja a hibákat, és pótoljon bizonyos tartalmakat – egy tucat javítást adtak ki a megjelenés óta. A vásárlók meg is hálálták az erőfeszítést. Minden megígért tartalmat azonban mégsem tudtak leszállítani a lengyelek idén: kiderült, hogy a next-gen update például jövőre csúszik.

A CD Projekt RED azóta frissítette az először januárban kiadott roadmapjét, amelyből kiderül, hogy nemcsak next-gen update, de másmilyen sem érkezik már idén a Cyberpunk 2077-hez. A 1.3-as patchcsel augusztusban lezárult az idén kiadott, nagyobb javítások sora, minden további ingyenes frissítés és DLC már csak 2022-ben fog napvilágot látni.

A csapat ettől függetlenül nem kezd malmozni, a fontos javítanóvalókra továbbra is ugranak, és kisebb-nagyobb életminőségi változtatások sincsenek kizárva. Hogy milyen DLC-kre számíthatunk jövőre, arról az elkövetkezendő hónapokban fogunk többet hallani.

10.
10.
lordboxi
Akkor, nálam marad még a polcon egy darabig. Nekem az első 30 perc elég vopt, hogy letegyem, remelem a series x verzió javit a dolgon.
9.
9.
SLi
a witcher ps5 update-et eltolták 2022 q2-re
nagyon igyekeznek minden velük szemben maradt jóindulatot elfüstölni
3.
3.
Darksiders84
Azért a 1,5 év a Ps5 verzió frissítése nem semmi várakozási idő .
2.
2.
Darksiders84
Persze már kidolgozták magukat ebben az évben megjelenés óta
1.
1.
GemForge
Nesze semmi, fogd meg jól! Korrekt srácok, bekaphatják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...