Újabb Outriders Broadcast közeleg

  • Írta: gorien
  • 2021. november 12.
  • Teaser
Link másolása
A People Can Fly és a Square Enix nem hagyott még fel az Outridersnek szentelt közvetítéseinek: jövő héten újabb Outriders Broadcast vár ránk. Ezúttal a játék eddigi történéseiről és a hamarosan érkező frissítésekről lesz szó.

A People Can Fly és a Square Enix majdnem egy évvel az Outriders megjelenése előtt lőtte fel az első Outriders Broadcastjét, amelyben mélyebb betekintést engedtek a looter-shooter valamennyi aspektusába, a legutóbbit pedig februárban láthattuk. Úgy néz ki, a fejlesztők még nem hagytak fel ezzel a műsorral, mert jövő hétre egy újabbra hívták meg a játékosokat.

A szám szerint hatodik Outriders Broadcastet jövő hétfőn, azaz november 15-én, 18 órától láthatjuk. A műsor végigveszi mindazokat a változtatásokat és fejlesztéseket, amelyek az áprilisi start óta kerültek a játékba, illetve leleplezik azt a kolosszálisnak ígért ingyenes tartalmi frissítést is, amely a közeljövőben vár ránk.

Az Outriders PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, illetve Google Stadián játszható, ráadásul október óta az Xbox Game Pass konzolos és PC-s kínálatában is megtalálható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...